Antena 3 CNN Show Showbiz Oana Zăvoranu face acuzații șocante. „Am avut mai multe întâlniri în birou la el. A tăbărât pe mine și a încercat să mă violeze”

Oana Zăvoranu face acuzații șocante. „Am avut mai multe întâlniri în birou la el. A tăbărât pe mine și a încercat să mă violeze”

Oana Zăvoranu face acuzații șocante. „Am avut mai multe întâlniri în birou la el. A tăbărât pe mine și a încercat să mă violeze”
Sursa foto: Foto: Facebook/ OANA ZAVORANU OFFICIAL
de S.T.    |    06 Ian 2018   •   16:28

Oana Zăvoranu a făcut acuzații șocante la adresa unui fost politician.

„Eu nu simţeam că am o chemare pentru politică. Nu simţeam că este locul meu în Parlament stând şi făcând X şi 0.
Am decis să spun ceea ce spun pentru că pentru o femeie este foarte urât să i se spună că este urâtă. El mi-a spus acum că sunt urâtă, că sunt o arătare. Atunci nu spunea asta.
Am avut mai multe întâlniri la birou la el. (...) A încercat să mă violeze. A tăbărât pe mine la Senat. După ce mi-a arătat ce tablouri are în birou, s-a dus şi a închis uşa. Apoi a băgat cheia în buzunar. Cred că îi era teamă să nu intre cineva peste noi. A venit la mine şi şi-a schimbat privirea galeş”, spunea Oana Zăvoranu despre politicianul Corneliu Vadim Tudor, care a încetat din viață în luna septembrie a anului 2015.

Sursa: libertatea.ro

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close