Antena 3 CNN Show Showbiz Obama a invitat-o pe Susan Boyle să cânte de Ziua Statelor Unite ale Americii

Obama a invitat-o pe Susan Boyle să cânte de Ziua Statelor Unite ale Americii

Obama a invitat-o pe Susan Boyle să cânte de Ziua Statelor Unite ale Americii
Sursa foto: Susan Boyle
03 Iun 2009   •   18:23

Susan Boyle, starul competiţiei ?Britain`s got talent?, a fost invitată de către Barack Obama să cânte cu ocazia Zilei Americii.

Cu două zile în urmă, Susan a pierdut în finala concursului "Britain's got talent" în faţa unui grup de dansatori. Aceasta este acum internată la secţia psihiatrie a unei clinici din Marea Britanie.

Potrivit www.rte.ie, fratele cântăreţei, Gerry, a declarat: ?Visul ei este încă viu. De fapt, cariera lui Susan de abia începe. În ultimele săptămâni a fost foarte stresată şi acest lucru a început să se vadă. Însă, aşteaptă cu nerăbdare evenimentul din 4 iulie?.

?Nu este obişnuită cu viaţa de vedetă?, a mai spus fratele vedetei. ?Este o femeie normală care nu ştie cum să facă faţă presiunii din partea jurnaliştilor. Deocamdată, nu este ajutată de nimeni în acest sens?, a concluzionat acesta.

Nu este prima oară când Barac Obama îi adresează o astfel de invitaţie lui Susan Boyle. La începutul lunii mai, aceasta a refuzat să cânte pentru preşedintele american din cauza emoţiilor.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Barack Obama
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close