Antena 3 CNN Show Showbiz Olga Kurylenko, noua ?Bond Girl?, acuzată de trădare morală faţă de Uniunea Sovietică

Olga Kurylenko, noua ?Bond Girl?, acuzată de trădare morală faţă de Uniunea Sovietică

Olga Kurylenko, noua ?Bond Girl?, acuzată de trădare morală faţă de Uniunea Sovietică
27 Oct 2008   •   20:54

Olga Kurylenko, noua ?Bond Girl? din filmul "Quantum of Solace" pare să se fi aranjat foarte bine la Hollywood cu rolul în cea mai nouă producţie cu agentul 007. În Rusia însă, ucraineanca este acuzată de un grup comunist de ?trădare intelectuală şi morală" pentru că apare într-un film despre "duşmanul poporului sovietic", potrivit agenţiei RIA Novosti.
"În numele tuturor comuniştilor, ne adresăm ţie, Olga Kurylenko, fiică depravată a impurei Ucraine şi dezertoare a lumii slavice. Uniunea Sovietică te-a educat, te-a iubit şi te-a crescut gratis, dar nimeni nu a bănuit că vei comite acest act de trădare intelectuală şi morală". Aşa sună mesajul grupului KPLO, din Sankt Petersburg, potrivit căruia James Bond este "ucigaşul a sute de sovietici şi al aliaţilor lor".
"Semenii tăi luptă contra NATO şi tu petreci pe Coasta de Azur. Cum ţi-ai putut părăsi tărâmul natal în acest moment? Vrei ca fetele din Crimeea să fie violate de puşcaşii marini americani, cruzi şi proşti?", mai spune mesajul, care a fost semnat şi de câţiva dintre parlamentarii ruşi.
Ucraineanca, în vârstă de 28 de ani şi-a început cariera când era adolescentă, fiind descoperită la metrou de un căutător de talente din lumea modei. Olga Kurylenko jocă în cea de a 22-a producţie cu James Bond, "Quantum of Solace: Partea lui de consolare" care va avea premiera în România pe 7 noiembrie.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Uniunea Sovietica partidul comunist Rusia
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close