x close

Operaţiile estetice, în dizgraţie la Hollywood

22 Sep 2010   •   19:09
Operaţiile estetice, în dizgraţie la Hollywood Foto: nydailynews.com

Silicoane, botox, acid hialuronic. Toate au căzut în dizgraţie la Hollywood. Producătorii şi regizorii nu mai caută perfecţiunea, ci frumuseţi pure şi cât se poate de naturale. În acest fel, castingurile vor deveni adevărate provocări, având în vedere că cele mai multe vedete şi-au făcut măcar mici ajustări

Era operaţiilor estetice a apus. Cel puţin asta anunţă cu surle şi trâmbiţe specialiştii în recrutări de la Hollywood. Spre deosebire de vremea când Pamela Anderson făcea furori în Baywatch, regizorii şi producătorii sunt acum în căutare de actori... naturali.

Tendinţa a fost adoptată şi de producătorii filmului Piraţii din Caraibe 4. Au cerut în mod expres ca în film să joace o actriţă cu "sâni naturali". Asta după ce în afişele de promovare din anii trecuţi producătorii i-au mărit pe calculator sânii actriţei Keira Knightley.

Acum, un trup imperfect a devenit perfect pentru regizorii de la Hollywood. Chiar şi chirurgii esteticieni de la Hollywood au ajuns să descurajeze operaţiile în exces.

Medicii spun că au din ce în ce mai multe cazuri de pacienţi care, după ce şi-au făcut o anumită operaţie, cer o alta, ca să arate ca la început.

Observator

 

Citeşte mai multe despre:

operatie estetica actrite
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati