Antena 3 CNN Show Showbiz OSCAR 2019. Premieră în cea mai așteptată gală. Va fi un precedent?

OSCAR 2019. Premieră în cea mai așteptată gală. Va fi un precedent?

OSCAR 2019. Premieră în cea mai așteptată gală. Va fi un precedent?
06 Feb 2019   •   15:24

OSCAR 2019. Ceremonia de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 24 februarie fără gazdă, pentru prima dată în 30 de ani, a confirmat marţi Academia Americană de Film, informează AFP, conform News.ro.

OSCAR 2019. Această decizie a fost luată după retragerea, la începutul lui decembrie, a actorului şi comediantului Kevin Hart ca urmare a unei polemici privind mesaje mai vechi republicate pe Twitter şi catalogate drept homofobe.

OSCAR 2019.  “Producătorii au decis în mod înţelept să nu existe un prezentator şi să revină la formula cu celebrităţi care vor prezenta trofeele”, a explicat jurnaliştilor Karey Burke, preşedintele producţiilor ABC, canalul de televiziune care va difuza ceremonia.

OSCAR 2019. Academia Americană de Film, care organizează gala Oscar, a confirmat pentru AFP absenţa animatorului pentru cea de-a 91-a ediţie, fără alte precizări.

OSCAR 2019. Pentru prima dată din 1989 nu va exista o gazdă care să ţină un discurs, să facă glume şi să asigure tranziţia între decernările statuetelor. Acest rol va reveni vedetelor care se vor succeda pe scenă pentru a prezenta fiecare dintre cele 24 de categorii.

×
Subiecte în articol: premiera gala
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close