Antena 3 CNN Show Showbiz Oscaruri mai ieftine şi petreceri mai puţine din cauza crizei

Oscaruri mai ieftine şi petreceri mai puţine din cauza crizei

Oscaruri mai ieftine şi petreceri mai puţine din cauza crizei
Sursa foto: oscar
23 Dec 2009   •   18:36

Ce nu au reuşit organizatorii Oscarurilor să facă de voie, a reuşit recesiunea şi criza. Şi anume, să reducă cheltuielile destinate decernării premiilor de anul acesta. Fără petreceri somptuoase şi cadouri scumpe la Oscarurile din acest sezon, scrie Reuters.
Există, totuşi, întâlniri ?specializate? pentru grupurile selecte, adică petreceri private la restaurante închiriate sau acasă la producători, staruri sau patroni de studiouri. Dezamăgirea e subtilă. Petrecerile elegante cu mâncare fină sărbătoresc regizorii şi vedetele, deşi multe dintre ele sunt simple festivităţi organizate cu ocazia Crăciunului.
Leonardo DiCaprio a fost gazda unei petreceri organizate în cinstea lui Toby Maguier, suportate de Relativity Media, înainte ca Maguiere să fie nominalizat la Globurile de Aur pentru rolul din ?Brothers? (?Fraţi?). Vicereşedintele canalului de televiziune Fox, Jim Gianopulos, a organizat o petrecere pentru ziua de naştere a lui Jeff Bridges ( 60 de ani ), starul din ?Crazy Heart?, nominalizat la Globurile de Aur, Premiile Asociaţiei Actorilor de Cinema şi Premiile Criticilor din Televiziune.
În New York, Gloria Steinem a găzduit o petrecere destinată femeilor pentru Mira Nair, regizor al filmului ?Amelia?. Ben Stiller şi Owen Wilson au fost gazdele unei petreceri private unde s-a vizionat filmul ?The Messenger? (?Mesagerul?), cu Woodye Harrelson, în cinstea lui Sean Penn care a organizat ulterior o vizionare a filmului şi în San Francisco.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: oscar petreceri premii
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close