Antena 3 CNN Show Showbiz Pamela Anderson, în stare de şoc după ce a fost hărţuită de un fan în tren

Pamela Anderson, în stare de şoc după ce a fost hărţuită de un fan în tren

Pamela Anderson, în stare de şoc după ce a fost hărţuită de un fan în tren
Sursa foto: Foto: Antena 3
03 Ian 2011   •   16:04

Pamela Anderson a fost hărţuită de un fan care călătorea în acelaşi tren cu ea, în Marea Britanie. Vedeta a coborât în stare de şoc din tren, dar nevătămată, relatează femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.

Tânărul a urmărit-o pe peronul staţiei Liverpool Lime Street, după ce a luat parte la un spectacol tradiţional de pantomimă într-un parc. Bărbatul, deocamdată neidentificat, a urmărit-o pe Pamela Anderson în tren, dar poliţia a reuşit să-l îndepărteze după ce a folosit spray paralizant.

Tânărul s-a opus arestului, motiv pentru care poliţiştii au folosit spray-ul paralizant. "Bărbatul a agresat verbal personalul în momentul în care a fost rugat să arate biletul", potrivit unei declaraţii a Poliţiei de Transport britanice.

Pamela Anderson se întorcea la Londra cu trenul, după ce a interpretat un rol în spectacolul "Lampa lui Aladdin" la Empire Theatre din Liverpool. Vedeta s-a declarat „şocată” de incident.

"O mulţime de poliţişti au sărit pe el şi l-au imobilizat cu spray, înainte să îi imobilizeze mâinile şi picioarele", potrivit unei surse, prezente la incidentul care a avut loc în jurul orei 20.00.

×
Subiecte în articol: Pamela Anderson tren Marea Britanie
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close