Antena 3 CNN Show Showbiz Pamela Anderson, îngropată în datorii: Locuieşte într-o rulotă în Malibu (VIDEO)

Pamela Anderson, îngropată în datorii: Locuieşte într-o rulotă în Malibu (VIDEO)

Pamela Anderson, îngropată în datorii: Locuieşte într-o rulotă în Malibu (VIDEO)
Sursa foto: Foto: .wallpaperez.info
27 Iul 2010   •   15:40

Femeia cu cele mai vestite silicoane din lume, Pamela Anderson, locuieşte într-o rulotă, pe o plajă din Malibu. Pe de-o parte, face acest lucru de nevoie, pentru că este plină de datorii. Pe de altă parte, este un moft, pentru că Pamela are în continuare, mai multe vile. Dar nu stă în ele, pentru că nu are destui bani să le termine de renovat.

Aceasta este trezirea la care visează milioane de bărbaţi. Dar femeia lor fatală nu deschide ochii într-un palat ci... într-o rulotă, pe care o împarte cu cei doi copii. La fel ca vulpea care zice că strugurii la care nu poate ajunge sunt acri, şi diva se declară fericită.

Au trecut 18 ani de când "Baywatch" a făcut-o celebră pe pamela Anderson. Sau, de când implanturile Pamelei au făcut celebru serialul. Dar nici şedinţele foto care i-au adus vedetei peste 50 de milioane de dolari, nici casetele pornografice care au făcut înconjurul planetei, nici măcar silicoanele nu au salvat-o pe divă de necruţătorul faliment.

Pamela Anderson este datoare vândută. Fostul iepuraş trebuie să dea FISC-ului californian aproape o jumătate de milion de dolari.

Dar asta nu înseamnă că şi-a pierdut toate casele. Pur şi simplu nu mai are bani să continue renovarea lor. Şi preferă să stea într-o rulotă, decât întro vilă, ce-i drept luxoasă, dar care nu are canapele de 50.000 de dolari sau măcar dale de aur de la piscină. Pamela strânge cureaua până când îşi va putea permite toate mofturile.

Observator

 

×
Subiecte în articol: Pamela Anderson rulota
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close