Antena 3 CNN Show Showbiz Pamela Anderson şi-a dat în judecată un fost iubit, cerând daune de 1 milion de dolari

Pamela Anderson şi-a dat în judecată un fost iubit, cerând daune de 1 milion de dolari

Pamela Anderson şi-a dat în judecată un fost iubit, cerând daune de 1 milion de dolari
Sursa foto: Foto: www.babble.com
13 Feb 2011   •   22:31

Faimoasa actriţă Pamela Anderson şi-a dat în judecată un fost iubit pentru încălcarea termenilor unui contract de promovare încheiat cu ea. Aceasta cere despăgubiri de un milion de dolari, potrivit site-ului contactmusic.com.

În data de 7 februarie, Pamela Anderson i-a intentat proces fostului ei iubit, antreprenorul imobiliar Laurence Hallier, cu care a avut o relaţie în 2006.

Potrivit sursei citate, Actriţa spune că a încheiat cu acesta un contract de promovare a proiectului său imobiliar Las Vegas Panorama Towers. În schimbul promovării, Anderson urma să primească un apartament pe care Hallier trebuia să-l construiască în Las Vegas pentru ea. Actriţa spune că acesta a fost de acord să-i plătească 1 milion de dolari despăgubiri dacă nu va construi apartamentul la timp.

Pamela Anderson, în vârstă de 43 de ani, este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune "Meşterul casei", "Baywatch" şi "V.I.P.". Ea a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy.

Anderson a vizitat România în luna septembrie a anului trecut, când a participat la o petrecere organizată la Palatul Snagov.

×
Subiecte în articol: Pamela Anderson proces despagubiri
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close