Antena 3 CNN Show Showbiz Pamela Anderson vine în România la prima petrecere Playboy Mansion din Europa

Pamela Anderson vine în România la prima petrecere Playboy Mansion din Europa

Pamela Anderson vine în România la prima petrecere Playboy Mansion din Europa
Sursa foto: Foto: www.babble.com
17 Aug 2010   •   16:11

Prima petrecere Playboy Mansion din România o va avea ca invitată pe Pamela Anderson. Petrecerea va avea loc pe 17 septembrie la Palatul Snagov, relatează Mediafax.

Organizatorii evenimentului au precizat că aceasta este şi o premieră europeană, fiind prima oară când petrecerea americană va avea loc şi în Europa după acelaşi concept ca cea din SUA.

Playboy Mansion Party este o petrecere elitistă, dedicată exclusiv bărbaţilor.

Royal Candy este tema acestei prime petreceri dintr-o serie de evenimente asemănătoare care vor avea loc în România.

Pamela Anderson, actriţa şi fotomodelul american în vârstă de 43 de ani, se va afla în România timp de trei zile, urmând ca programul său oficial să fie anunţat în curând.

Pamela Anderson, în vârstă de 43 de ani, este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune "Meşterul casei", "Baywatch" şi "V.I.P.". Ea a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy. De asemenea, Pamela Anderson este o înfocată susţinătoare a drepturilor animalelor.

Pamela Anderson va sta în România trei zile. Programul oficial al vedetei va fi anunţat în curând. Ea este cunoscută pentru rolurile din serialele de televiziune "Meşterul casei", "Baywatch" şi "V.I.P.". În februarie 1990, Pamela Anderson a fost desemnată Playmate-ul lunii de către editorii revistei Playboy.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Pamela Anderson
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close