Antena 3 CNN Show Showbiz Papa Benedict al XVI-lea nu a primit-o pe Carla Bruni la Vatican

Papa Benedict al XVI-lea nu a primit-o pe Carla Bruni la Vatican

Papa Benedict al XVI-lea nu a primit-o pe Carla Bruni la Vatican
Sursa foto: Foto: carlabruni126.vox.com
15 Oct 2010   •   09:45

Carla Bruni nu este binevenită la Vatican. Asta i-a spus Papa Benedict al XVI-lea preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, invocând faptul că media italiană ar începe să publice imagini indecente cu prima doamnă a Franţei.

Se pare

că oficialii de la Vatican i-au trimis ambasadorului francez un mesaj privind îngrijorarea lor faţă de prezenţa fostului top model la întâlnirea de 30 de minute pe care Sarkozy a avut-o la începutul acestei luni cu Papa Benedict al XVI-lea.

Potrivit publicaţiilor franceze, citate de The Telegraph, Suveranul Pontif este îngrijorat că prezenţa Carlei Bruni Sarkozy la Vatican ar determina apariţia în publicaţiile italiene a fotografiilor provocatoare pe care prima doamnă a Franţei le-a realizat în tinereţe.

Prin urmare, fostul top model, acum în vârstă de 43 de ani, a fost nevoită să stea în Paris, în timpul întâlnirii soţului ei cu Papa.

Mai multe fotografii provocatoare cu prima doamnă a Franţei au apărut în mod regulat în presa internaţională, după ce a ceasta a devenit soţia preşedintelui francez. Recent, Carla Bruni a fost numită prostituată de presa presa iraniană, după ce a criticat decizia autorităţilor din Iran de a ucide o femeie

cu pietre.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close