Antena 3 CNN Show Showbiz Părintele Playboy e infidel: motivul pentru care Hefner a fost părăsit înainte de nuntă

Părintele Playboy e infidel: motivul pentru care Hefner a fost părăsit înainte de nuntă

Părintele Playboy e infidel: motivul pentru care Hefner a fost părăsit înainte de nuntă
17 Iun 2011   •   13:56

După ce l-a părăsit pe Hugh Hefner, părintele Playboy, la doar câteva zile înainte de nuntă, Crystal Harris a mărturisit într-un interviu pentru „America’s Entertainment Tonight”, motivul pentru care a făcut acest lucru.

În vârstă de 25 de ani, fosta logodnică a lui Hefner, a declarat că se simte uşurată că ceremonia a fost anulată, însă regretă că a dezamăgit pe toată lumea. "Nu eram singura femeie din viata lui Hef. Nu mă simţeam bine ştiind acest lucru şi căsătorindu-mă cu el, pentru că o căsnicie trebuie să fie între doi oameni, iar relaţia noastră nu era aşa", a declarat Crystal cu lacrimi în ochi, citează www.dailymail.co.uk.

Patronul Playboy este cunoscut ca fiind un aventurier, el având mai multe iubite în acelaşi timp, lucru la care se pare că nu voia să renunţe nici după căsătorie.

Relaţia dintre cei doi a evoluat foarte repede, după cum povesteşte Crystal. Hefner a cerut-o în căsătorie în faţa a trei camere de filmat şi a unui fotograf. „Am crezut că este ceea ce vreau”, a mai spus frumoasa blondă.

Experţii spun ca anularea nunţii îi va cauza lui Hugh Hefner pierderi de peste 250.000 de dolari. În plus, cheltuielile pentru numărul din iulie al revistei Playboy, pe coperta căreia apare Crystal Harris, au crescut deoarece a fost dăugat un abţibild cu mesajul „Mireasa fugară în acest număr”.

×
Subiecte în articol: hugh hefner Playboy
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close