Antena 3 CNN Show Showbiz Părinţii lui Michael Jackson divorţează după 60 de ani de căsnicie (VIDEO)

Părinţii lui Michael Jackson divorţează după 60 de ani de căsnicie (VIDEO)

Părinţii lui Michael Jackson divorţează după 60 de ani de căsnicie (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
20 Aug 2010   •   21:49

După 60 de ani de căsătorie, părinţii regretatului Michael Jackson vor depune actele de divorţ. Este zvonul-bombă care a apărut în presa internaţională. Scandalul din celebra familie a izbucnit după ce Joe Jackson a sugerat că soţia lui este de vină pentru moartea megastarului.

Asta a fost picătura care a umplut paharul. Purtătoarea de cuvânt a lui Katherine Jackson a calificat declaraţia drept scandaloasă. Şi a amintit că toată lumea ştie cine este tatăl regretatului Michael. Un bărbat care, la câteva zile de la moartea fiului, îşi promova noua casă de discuri.

Michael era foarte apropiat de mama lui. Şi nu-şi agrea deloc tatăl, pe care l-a şi exclus din testament. În plus, megastarul a recunoscut public că, în copilărie mânca des bătaie de la Joe.

Katherine şi Joe s-au căsătorit în 1949. Şi au împreună nouă copii. În ultimii 5 ani, cei doi au locuit separat. Până acum nu s-a pus problema unei despărţiri legale. Mama lui Michael face parte din cultul religios "martorii lui Iehova" şi nu crede în divorţ. Totuşi, iată că declaraţiile soţului au reuşit să-i zdruncine până şi cele mai puternice convingeri.



Observator

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close