Antena 3 CNN Show Showbiz Partenerele de viaţă ale lui Cristi Borcea se bat pentru el de Sărbători

Partenerele de viaţă ale lui Cristi Borcea se bat pentru el de Sărbători

Partenerele de viaţă ale lui Cristi Borcea se bat pentru el de Sărbători
Sursa foto: Foto: Facebook
13 Dec 2016   •   21:40

Este bătălie între fosta şi actuala parteneră de viaţă a lui Cristi Borcea. Dacă Alina Vidican i-a oferit divorţul şi se consolează în Statele Unite, pentru Mihaela Borcea şi Valentina Pelinel a început bătălia.

Şi asta pentru că ambele şi-l doresc de sărbători acasă, în familie. Cel mai probabil, fostul acţionar de la Dinamo va avea atunci o permisie.

“Sperăm să ne fie alături de Sărbători! Tati este cel mai bun. Am vorbit la telefon de ziua mea cu el. Sunt regrete că nu am fost împreună, nu este ziua perfectă că nu este lângă noi, dar e cu sufletul. Nu m-am mutat încă în vilă, o să mă mut în casa familiei, a  bărbatului meu, aşa este şi normal. Sunt fericită, aş putea fi şi mai fericită dacă el ar fi lângă noi. Faţă de anul trecut, am mai mult pentru că îi am pe Milan şi pe Cristi”, a declarat Valentina pentru Click.

De cealaltă parte şi Mihaela îşi doreşte acelaşi lucru. “Merg la Cristi, îl vizitez, însă în ultima perioadă nu am fost pentru că se ştie foarte bine că nu stă prea bine la capitolul sănătate, dar ne rugăm pentru el. Sperăm ca de Sărbători să îl lase acasă, să petreacă alături de familie. Nu ştiu dacă o să fie alături de noi, sperăm din suflet asta!”, a spus fosta lui soţie.
 

×
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close