Antena 3 CNN Show Showbiz Pasiune inedită a lui Fuego: „Am o colecție impresionantă”. Cu ce va împodobi anul ăsta bradul

Pasiune inedită a lui Fuego: „Am o colecție impresionantă”. Cu ce va împodobi anul ăsta bradul

Pasiune inedită a lui Fuego: „Am o colecție impresionantă”. Cu ce va împodobi anul ăsta bradul
Sursa foto: copyright Gabriela Arsenie
02 Mar 2016   •   11:21

 Miercuri, 2 martie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”, Fuego, Daniela Condurache și Laura Lavric îi povestesc lui Dan Negru despre colecțiile de obiecte pe care le au acasă.

“Am o colecție impresionantă de clopoței, pe care i-am adus din toată lumea, inclusiv din Kuweit și de la Dubai”, spune Fuego. La rândul ei, interpreta de muzică populară Daniela Condurache mărturisește că îi plac în mod deosebit ramele pentru fotografii pe care, de asemenea, le aduce de peste tot din lume. Iar nașa ei de cununie, Laura Lavric, și ea interpretă de folclor din Moldova, se declară o împătimită a blănurilor.

Cum blondele vor să-i întregească lui Fuego colecția, îi vor aduce fiecare în dar câte un clopoțel, fapt ce-l va bucura pe artist și-l va face să promită că anul acesta, de Crăciun, va împodobi bradul cu clopoțeii de la blonde.

Ce alte mărturisiri vor face cei trei invitați, telespectatorii Antenei 1 vor vedea miercuri, 2 martie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a quizz-show-ului prezentat de Dan Negru.

×
Subiecte în articol: Fuego
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close