Antena 3 CNN Show Showbiz Paul McCartney şi Ringo Starr, reuniţi într-un concert (VIDEO)

Paul McCartney şi Ringo Starr, reuniţi într-un concert (VIDEO)

Paul McCartney şi Ringo Starr, reuniţi într-un concert (VIDEO)
Sursa foto: Paul McCartney si Ringo Starr
06 Apr 2009   •   15:49

Seară nostalgică la New York. Paul McCartney şi Ringo Starr au fost din nou alături pe scenă. Cei doi supravieţuitori din Beatles n-au mai cântat împreună din 2002, când şi-au comemorat regretatul coleg, George Harrison.

Concertul a fost organizat de fundaţia regizorului David Lynch, care promovează meditaţia transcendentală - o tehnică mentală practicată şi de membrii Beatles în anii lor de glorie. Programul a inclus vedete de ieri şi de azi, ca Donovan, Sheryl Crow sau Moby. Dar cel care a ridicat sala în picioare a fost veşnic tânărul Paul McCartney.

În faţa publicului în delir, McCartney l-a invitat în scenă pe Ringo sub numele personajului interpretat de acesta pe legendarul album "Sergeant Pepper".

Chiar dacă vocea îi era marcată de emoţie, Ringo Starr a dovedit că rămâne un maestru al show-ului. El a interpretat, vocal sau la tobe, câteva dintre hiturile Beatles şi i-a evocat, împreună cu Paul, pe John Lennon şi George Harrison.

Fie că au fost, sau nu, convinşi de importanţa meditaţiei transcendentale, toţi cei 6.000 de spectatori au plecat acasă cu amintiri de neuitat.



Antena 3

×
Subiecte în articol: New York paul mccartney
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close