Antena 3 CNN Show Showbiz Paula Seling, apel disperat: ”De câteva zile strig pe net cât mă ţine tastatura”

Paula Seling, apel disperat: ”De câteva zile strig pe net cât mă ţine tastatura”

Paula Seling, apel disperat: ”De câteva zile strig pe net cât mă ţine tastatura”
Sursa foto: Foto: Paula Seling
16 Iun 2016   •   15:22

Paula Seling a postat un articol pe adevărul.ro în care reclamă o înșelătorie făcută în numele ei, lansând un apel la persoanele interesate de produsele de slăbit să nu cadă în plasa ”profitorilor mincinoși”.

”A apărut un site fantomă ce foloseşte numele meu pentru vânzarea unui produs de slăbit. Este o înşelătorie bazată pe un interviu INVENTAT de persoane răuvoitoare, în care se precizează că eu am testat şi recomand acest produs, lucru complet neadevărat! NU comandaţi acest produs bazându-vă pe implicarea imaginii mele în această campanie, NU luaţi informaţiile din acel interviu că adevărate! Nu am acordat interviul respectiv şi NU aş promova un produs despre care nu ştiu nimic. Întotdeauna am promovat sportul şi un stil de viaţă sănătos. Din câte ştiu eu, nu există produse minune pentru a vă ajuta să intraţi în formă!

E important să nu cadă oameni în plasă. Nu se ştie cum acţionează aceste produse!

Am aflat despre povestea asta nu de mult, când am primit mesajul unei prietene cu link-ul unui interviu alăturat întrebării „tu ai acordat acest interviu?” Nu am fost foarte atentă, în ultima vreme au apărut nişte google alert-uri cu minciuni pentru care nu voiam să îmi pun mâinile în şold, mai ales în timpul sesiunii, a examenelor când trebuia să fiu atentă la lucruri mai importante. Nu m-am uitat, dar ea a insistat pentru că mă cunoştea, ca şi majoritatea fanilor, şi ştia că în interviul respectiv nu eram eu. Conţinea nişte informaţii relativ corecte cu accent pus pe nişte concursuri pe care le-am câştigat, pe Eurovision 2010, date alăturate unor făcături de răspunsuri asezonate unor „gogonele” despre un aşa zis trecut „cu greutate” , despre lupte de corp cu kilograme multe, despre un „genetic prost” (asta m-a lovit, eu sunt mândră de moştenirile de familie şi nădăjduiesc că nu m-au ocolit nici pe mine :))”, a scris Paula Seling

Continuarea AICI

 

După ce, vezi Doamne, terminasem de lăcrimat peste încercările nereuşite de a slăbi, „ta-daaaa!”, în sfârşit dădusem de produsul minune, un spray „de gură” (cred) care reuşise să mă slăbească 40 de kilograme!!! N-aţi înţeles: PATRU ZECI!!!! Adică ZECE, DE PATRU ORI! 'Ai de capu' meu! Ce m-am 'nervat! Mi s-a urcat sângele-n urechi!

Citeste mai mult: adev.ro/o8sz7w
A apărut un site fantomă ce foloseşte numele meu pentru vânzarea unui produs de slăbit. Este o înşelătorie bazată pe un interviu INVENTAT de persoane răuvoitoare, în care se precizează că eu am testat şi recomand acest produs, lucru complet neadevărat! NU comandaţi acest produs bazându-vă pe implicarea imaginii mele în această campanie, NU luaţi informaţiile din acel interviu că adevărate! Nu am acordat interviul respectiv şi NU aş promova un produs despre care nu ştiu nimic. Întotdeauna am promovat sportul şi un stil de viaţă sănătos. Din câte ştiu eu, nu există produse minune pentru a vă ajuta să intraţi în formă! E important să nu cadă oameni în plasă. Nu se ştie cum acţionează aceste produse! Am aflat despre povestea asta nu de mult, când am primit mesajul unei prietene cu link-ul unui interviu alăturat întrebării „tu ai acordat acest interviu?” Nu am fost foarte atentă, în ultima vreme au apărut nişte google alert-uri cu minciuni pentru care nu voiam să îmi pun mâinile în şold, mai ales în timpul sesiunii, a examenelor când trebuia să fiu atentă la lucruri mai importante. Nu m-am uitat, dar ea a insistat pentru că mă cunoştea, ca şi majoritatea fanilor, şi ştia că în interviul respectiv nu eram eu. Conţinea nişte informaţii relativ corecte cu accent pus pe nişte concursuri pe care le-am câştigat, pe Eurovision 2010, date alăturate unor făcături de răspunsuri asezonate unor „gogonele” despre un aşa zis trecut „cu greutate” , despre lupte de corp cu kilograme multe, despre un „genetic prost” (asta m-a lovit, eu sunt mândră de moştenirile de familie şi nădăjduiesc că nu m-au ocolit nici pe mine :)).

Citeste mai mult: adev.ro/o8sz7w

×
Subiecte în articol: paula seling
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close