Paula Seling are probleme de sănătate. Abia acum a vorbit despre asta: ”A trebuit să iau o pauză, însă sper să-mi revin”

de M.Z.    |    30 Dec 2017   •   16:58
Paula Seling are probleme de sănătate. Abia acum a vorbit despre asta: ”A trebuit să iau o pauză, însă sper să-mi revin” Foto: Agerpres

Paula Seling este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, însă, din cauza profesiei, aceasta se confruntă cu probleme de sănătate, despre care a vorbit de curând.

Iubeşte să cânte şi să fie pe scenă, fapt pentru care artista nu lasă să se vadă în concertele şi în spectacolele pe care le are faptul că se confruntă cu probleme de sănătate, potrivit wowbiz.ro.

„Îmi place foarte mult fitnessul şi, până nu demult, mergeam des la sală. Din cauza unor probleme de sănătate, a trebuit să iau o pauză, însă sper să-mi revin în cât mai scurt timp posibil… Îmi propun să ajung la înot măcar o dată pe săptămână. (...) Ca o paranteză, problema de sănătate este legată de meseria pe care o am şi se numeşte spondiloză cervicală, fiind cauzată de studiul la pian pe perioade îndelungate”, a mărturisit Paula Seling.
 

Parteneri
x close