Antena 3 CNN Show Showbiz Paula Seling: Şi acum am emoţii. Încă îmi vine să mă ciupesc şi să-mi zic: e adevărat?

Paula Seling: Şi acum am emoţii. Încă îmi vine să mă ciupesc şi să-mi zic: e adevărat?

Paula Seling: Şi acum am emoţii. Încă îmi vine să mă ciupesc şi să-mi zic: e adevărat?
08 Mar 2010   •   19:17

A cincea participare a Paulei Seling la selecţia naţională pentru Eurovision a fost una cu noroc. Melodia ?Playing with fire?, interpretată alături de Ovidiu Cernăuţeanu, a fost cea aleasă pentru a ne reprezenta la concursul european.

?Pentru Ovi este prima participare şi împreună facem şase, cât a avut nevoie Mihai Trăistraiu pentru a reprezenta România - glumeam evident?, a declarat Paula Seling, invitată luni la Observatorul de la ora 16.00.

Artista a mărtusrisit că şi acum are emoţii şi că nu poate crede că a reuşit această performanţă. ?Am emoţii mari şi acum. Încă nu îmi vine să cred, încă îmi vine să mă ciupesc, şi să-mi zic, e adevărat? Au fost nişte momente foarte speciale, când am simţit foarte multă lume alături de noi. Am câştigat şi sperăm ca şi pe mai departe să ne purtaţi noroc, să vă facem mândri de noi, prestaţia noastră la Oslo să fie impecabilă. Doamne ajută!?, a spus Seling.

Cântăreaţa a mulţumit echipei ?care a ştiut să ne monteze? şi a mărturisit că acest concept de interpretare a melodiei i-a fost propus de compozitorul piesei, Ovidiu Cernăuţeanu.
?Am avut o echipă foarte sudată care a ştiut să ne monteze. [...] Ovi este compozitorul, a avut ideea acestui cântec, conceptul acestui duel între piane, între voci şi mi-a propus acest lucru imediat după ce a câştigat premiul Premiul de Bronz la Cerbul de Aur 2009 dar şi Premiul de Popularitate?, a spus artista.

Ovi este stabilit de multă vreme Norvegia ceea ce, speră Paula Seling, ar putea fi benefic pentru melodia care va reprezenta România la concursul Eurovision. ?Două dintre cele mjai importante ziare din Norvegia au avut astăzi ca primă pagină ştirea, care lor li se părea bombă ? faptul că un norvegian prin adopţie este căştigător al selecţiei Eurovision România. Eram foarte încântată de acest lucru şi să sperăm că ne va ajuta?, a mai declarat Paula Seling.

Paula Selilng, la Observator 16.00


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: paula seling
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close