Antena 3 CNN Show Showbiz Pelerinaj la mormântul lui Elvis, la 32 de ani de la moartea sa (VIDEO)

Pelerinaj la mormântul lui Elvis, la 32 de ani de la moartea sa (VIDEO)

Pelerinaj la mormântul lui Elvis, la 32 de ani de la moartea sa (VIDEO)
Sursa foto: Elvis
16 Aug 2009   •   14:51

Duminică se împlinesc 32 de ani de la moartea regelui muzicii Rock'n roll, Elvis Presley. Mii de fani vor participa la un pelerinaj organizat la mormântul său de la Graceland, fosta sa locuinţă.

Elvis Presley a murit pe 16 august 1977, la vârsta de 42 de ani, în urma unui infarct cauzat de o supradoză. Regele rock'n roll-ului a fost găsit inconştient în baia locuinţei sale, Graceland, din oraşul Memphis. La scurt timp după aceea, a fost declarat mort. Elvis a fost înmormântat în grădina din spatele reşedinţei sale, devenită loc de pelerinaj pentru fanii din întreaga lume.

Şi în acest an, un pelerinaj în memoria artistului va fi organizat în Memphis. Fanii vor putea vizita Graceland, deschisă publicului din 1982, sau studiourile "Sun", care l-au sprijinit în carieră pe cel care a devenit regele rock'n roll-ului. De altfel, timp de o săptămână oraşul va fi gazda unor concerte, proiecţii de filme şi reuniuni în memoria lui Elvis.

Zeci de mii de turişti sunt aşteptaţi în Memphis, pentru a participa la evenimentele organizate în memoria artistului.

Printre cele mai cunoscute melodii ale artistului, se numără "Are You Lonesome Tonight?" , "Blueberry Hill" "Don't Be Cruel" sau "I'm Dreaming Of A White Christmas" . Elvis Presley a lăsat în urmă 150 de albume şi 33 de filme.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Elvis Presley pelerinaj
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close