Antena 3 CNN Show Showbiz Penelope Cruz a purtat o rochie spectaculoasă, creată de H&M, la petrecerea Vanity Fair Oscar Party

Penelope Cruz a purtat o rochie spectaculoasă, creată de H&M, la petrecerea Vanity Fair Oscar Party

Penelope Cruz a purtat o rochie spectaculoasă, creată de H&M, la petrecerea Vanity Fair Oscar Party
03 Mar 2014   •   13:12
Anul acesta, la petrecerea Vanity Fair Oscar Party, actrița Penelope Cruz a ales să poarte o rochie spectaculoasă, de inspirație flamenco, creată de H&M.

Echipa internă de design H&M a personalizat ținuta, completând look-ul minunatei Penelope Cruz pentru această ocazie specială. Rochia lungă de seară, în nuanțele unui albastru închis răvăşitor este creată din materiale sustenabile. Un model similar va fi disponibil în magazinele H&M selecționate, acesta făcând parte din colecția Conscious Excusive, care va fi lansată pe 10 Aprilie 2014. Colecțiile Conscious fac parte din angajamentul pe care H&M şi-l ia pentru a oferi clienților săi modă mai sustenabilă.  Penelope Cruz este o actrița pe care noi o admirăm nespus de mult, are un stil feminin strălucitor si o frumusețe naturală irezistibilă. Suntem foarte încântați că una dintre cele mai fermecătoare actrițe din lume a ales să poarte o rochie H&M pentru acest eveniment şi sperăm ca acest lucru să îi inspire pe clienții noştri.” spune Ann-Sofie Johansson, Şefa Departamentului de Design H&M.

×
Subiecte în articol: H&M
Parteneri
Furtuna Mathis loveşte Europa! Ce fenomene meteo extreme sunt așteptate
x close