Antena 3 CNN Show Showbiz Pepe şi Oana s-au împăcat pentru a face mai uşoară despărţirea

Pepe şi Oana s-au împăcat pentru a face mai uşoară despărţirea

Pepe şi Oana s-au împăcat pentru a face mai uşoară despărţirea
Sursa foto: Foto: bzi.ro
18 Apr 2011   •   22:50

Oana Zăvoranu şi-a găsit naşul pentru nunta cu Tudy. Chiar Pepe, care s-a autopropus. Le-a pregătit şi darul de nuntă. Este averea pe care este hotărât să i-o cedeze viitoarei foste soţii. Pepe îi dă Oanei zeci de mii de euro şi o maşină de lux. Ar da-o şi pe Oana, dacă ar putea, gratis, cum a spus chiar el. Între timp avocaţii luptă să mute divorţul de la judecător la notar.

Numai iubire n-a mai rămas între Pepe şi Oana Zăvoranu.

"N-o mai iubesc pe Oana, mi-e indiferent! N-am pe nimeni, momentan. Eu am propus din prima un divorţ notarial, un divorţ amiabil, fără scandal. Oana nu a fost niciodată de acord cu divorţul, dintr-o ambiţie s-a dus şi a depus actele şi tot acum le retrage", a spus Pepe.

"Ambii au înţeles şi au căzut de acord cu privire la desfacerea amiabilă a căsătoriei în faţa notarului", a declarat Alexandru Morarescu, avocatul Oanei Zăvoranu.

De fapt, Pepe şi Oana s-au împăcat doar pentru a face mai uşoară despărţirea. Decât să le împartă judecătorul averea, mai bine şi-o împart singuri.

Pepe susţine că îi lasă Oanei aproape 80.000 de euro. Dar de nuntă, pentru Oana şi Tudy. Asta a spus artistul, într-un sms dat chiar avocatului soţiei sale.

"Dl. avocat, aş vrea, dacă se poate, să cedez acţiunile firmei în favoarea lui Tudy, că el m-a ajutat mult. (...) Din partea naşului Pepe… un Porsche incomod pentru sex, cum spune el, şi 52.000 euro dar de nuntă… creditarea. Oricum, glumesc, pe banii mei, mulţumesc! Să-mi spuneţi cât e onorariul dvs., dacă rezolvaţi. Pepe" - aşa arată mesajul lui Pepe trimis către avocatul Oanei.

După ce au depus cererea de preschimbare a termenului de divorţ, avocaţii Oanei Zăvoranu au schimbat tribunalul.

Luni a fost ultima înfăţişare din procesul vedetei cu mama ei, pentru averea familiei. Un proces fără miză - cele două abia ce s-au împăcat. Oana şi Mărioara Zăvoranu vor petrece Paştele împreună, pentru prima oară după şase ani. Între timp, Pepe s-a mutat înapoi în locuinţa din care a fugit pe furiş. Şi-a schimbat o parte din mobilă, semn că latino-loverul vrea să şteargă orice amintire.

 


×
Subiecte în articol: Oana Zavoranu pepe divort notar avere
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close