Antena 3 CNN Show Showbiz Povestea celei mai cunoscute melodii de la Proconsul – „Cerul”. Bodo: „Am plâns de multe ori pe melodia asta și încă o mai fac. Îi este dedicată...”

Povestea celei mai cunoscute melodii de la Proconsul – „Cerul”. Bodo: „Am plâns de multe ori pe melodia asta și încă o mai fac. Îi este dedicată...”

Povestea celei mai cunoscute melodii de la Proconsul – „Cerul”. Bodo: „Am plâns de multe ori pe melodia asta și încă o mai fac. Îi este dedicată...”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Proconsul
de S.T.    |    06 Sep 2018   •   11:49

Bogdan Marin, cunoscut publicului larg drept Bodo de la „Proconsul”, a vorbit în premieră despre moartea mamei sale.

„Am pierdut-o pe mama in 1989. Aveam doar 21 de ani atunci si a fost un moment teribil, am fost daramat. Incet-incet, cu ajutor de Sus, am reusit insa sa trec cu bine peste asta, fara sa patesc alte rele, dar va dati seama ca mama a ramas pentru totdeauna in inima si in sufletul meu. Nu am sa va ascund si am sa vorbesc despre lucruri pe care nu le-am mai spus pana acum. Piesa "Cerul" a fost facuta pentru mama mea, ei ii este dedicata. Am plans de multe ori pe melodia asta si inca o mai fac. Oamenii poate au impresia ca sunt transpirat, dar de fapt mie imi dau lacrimile. Imi aduc aminte de ea, de felul in care zambea si de cum ma privea. Nimeni nu o va putea inlocui niciodata in inima mea. Cu toate acestea stiu, ca, de acolo, din Cer, ea este alaturi de mine si imi calauzeste pasii”, a declarat Bodo, cu lacrimi in ochi, pentru WOWbiz.ro.

×
Subiecte în articol: mama
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close