Antena 3 CNN Show Showbiz Prea sexy pentru Brazilia? O reclamă la bere cu Paris Hilton ar putea fi interzisă - VIDEO

Prea sexy pentru Brazilia? O reclamă la bere cu Paris Hilton ar putea fi interzisă - VIDEO

Prea sexy pentru Brazilia? O reclamă la bere cu Paris Hilton ar putea fi interzisă - VIDEO
Sursa foto: paris hilton
26 Feb 2010   •   13:11

Paris Hilton este prea sexy pentru Brazilia. Cel puţin, într-o reclamă la berea Devassa, în care blonda apare într-o rochie neagră foarte scurtă, mângâindu-se senzual în faţa unui geam, spre deliciul celor care o privesc. Reclama a sâtrnit o adevărartă controversă, iar autorităţile se gândesc chiar să o interzică.

La prima vedere, reclama nu pare scandaloasă, având în vedere că Brazilia este o ţară cunoscută pentru carnavalurile sale, în care femeile arată din ce în ce mai multă piele, în costumele de baie extrem de decupate. Totuşi, legislaţia în domeniul publicitar spune clar că femeile nu trebuie prezentate ca un obiect sexual.

?E un spot care devalorizează femeile, mai ales pe cele blonde? spune o purtătoare de cuvânt a Secretariatului pentru Protecţia Femeilor, citată de Telegraph.co.uk.



Mulţi s-ar putea întreba de ce un astfel de spot este considerat mai scandalos faţă de cele în care apar femei în costume de baie. Un membru al agenţiei neguvernamentale Conar, care a iniţiat o anchetă în acest caz spune că diferenţa între acest spot şi altele este că Paris Hilton nu se află pe plajă.
?Problema nu este lipsa hainelor, ci natura senzuală a spotului. O femeie în bikini pe plajă nu e neapărat ceva senzual. Depinde de context? a spus acesta.

Berea Devassa, în portugheză ?obraznică?, este promovată sub sloganul ?Foarte blondă?. Paris Hilton mai apare într-o campanie online pentru aceeaşi marcă, în ipostaze sexy, purtând doar lenjerie şi tocuri înalte.

Aceeaşi Paris a fost surprinsă în ipostaze deloc măgulitoare la deschiderea carnavalului de la Rio, când jurnaliştii au fotografiat-o în patru labe, după o noapte de petrecere.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Paris Hilton reclama bere Brazilia sexy
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close