Antena 3 Show Showbiz Presa italiană: David Carradine ar fi murit în timpul unui joc erotic

Presa italiană: David Carradine ar fi murit în timpul unui joc erotic

05 Iun 2009   •   13:32
Presa italiană: David Carradine ar fi murit în timpul unui joc erotic David Carradine

Joi, actorul David Carradine a fost găsit mort în camera sa de hotel din Bangkok, în condiţii cel puţin bizare. Corpul gol al actorului a fost descoperit în dulapul camerei. Acesta murise spânzurat cu un şnur al draperiilor din camera respectivă de hotel.

La o zi de la această groaznică descoperire, apar informaţii noi referitoare la felul în care a murit actorul. Potrivit www.corriere.it, David Carradine şi-a pierdut viaţa în timpul unui joc erotic.

Actorul a fost găsit cu un şnur în jurul gâtului şi un altul în jurul organului sexual. Cele două funii erau agâţate de un cuier, a explicat un reprezentant al poliţiei locale.


Actorul a fost găsit la aproximativ 12 ore de la deces de către o cameristă.

Carradine provenea dintr-o familie de actori celebri de la Hollywood. Actorul a jucat în aproximativ 100 de filme şi a lucrat alături de regizori precum Martin Scorsese, Ingmar Bergman şi Hal Ashby.
Carradine a fost nominalizat de patru ori la premiile Globul de Aur şi o dată la premiile Emmy.
Cel mai cunoscut rol al său a fost cel al lui Kwai Chang Caine, din seria TV "Kung Fu". În 2003, actorul a atras din nou atenţia publicului cu rolul din "Kill Bill".


Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close