Antena 3 CNN Show Showbiz Presa spaniolă: Valeriu Lazarov, ucis de septicemie (VIDEO)

Presa spaniolă: Valeriu Lazarov, ucis de septicemie (VIDEO)

Presa spaniolă: Valeriu Lazarov, ucis de septicemie (VIDEO)
Sursa foto: Valeriu Lazarov
13 Aug 2009   •   22:13


Moarte naturală sau, poate, o problemă medicală mai dubioasă? Apar noi variante în cazul morţii lui Valeriu Lazarov. De două zile, în presa spaniolă se vorbeşte despre o altă cauză a decesului, decât cea oficială, de până acum. Septicemie.

Varianta va fi confirmată sau infirmată de raportul autopsiei. Trupul lui Valeriu Lazarov a fost incinerat, joi seară, în Spania, în cadrul unei ceremonii restrânse.

Varianta unui deces provocat de septicemie este vehiculată în presa spaniolă. Potrivit Formula TV.com, Lazarov fusese internat şi operat de cancer la colon. Nu era metastază, iar intervenţia chirurgicală a mers foarte bine. Doar că vineri, la o zi după operaţie, producătorul ar fi făcut febră.

"Medicul de gardă nu a considerat însă îngrijorătoare starea pacientului Lazarov, deşi orice caz suspect de septicemie este considerat o urgenţă din punct de vedere medical", susţine sursa citată.

Febra putea fi desigur, o complicaţie firească după o asemenea operaţie. Se pare că personalul din tura respectivă ar fi decis să aştepte până luni. Atunci se întorcea în spital echipa care îl tratase pe Lazarov. Doar că între timp, infecţia ar fi avansat.

"Infecţia care iniţial nu fusese considerată importantă a rezultat a fi o septicemie gravă şi ireversibilă. Câteva ore mai târziu, Valeriu Lazarov a murit", mai precizează sursa citată.

Familia Lazarov nu comentează prea mult subiectul, dar a cerut autopsia, pentru stabilirea cauzelor morţii.



Observator


×
Subiecte în articol: septicemie moarte
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close