Antena 3 CNN Show Showbiz Presupusa amantă a lui Ilie Năstase: „Ceea ce s-a întâmplat între noi va rămâne între mine şi el”

Presupusa amantă a lui Ilie Năstase: „Ceea ce s-a întâmplat între noi va rămâne între mine şi el”

Presupusa amantă a lui Ilie Năstase: „Ceea ce s-a întâmplat între noi va rămâne între mine şi el”
Sursa foto: Foto: Instagram
12 Apr 2018   •   08:08

Scandalul în familia lui Ilie Năstase este departe de a se fi încheiat. Presupusa amantă a fostului jucător de tenis a făcut publice mesajele de amenințare primite de la Brigitte Sfăt.

“Ne-am cunoscut prin intermediul interviurilor pe care i le-am luat lui Ilie. Am fost invitată la masă de prieteni comuni. Eu îmi negociez interviurile la masă, dar n-am ştiut că o să ajung să fiu catalogată amantă. Nu i-am întâlnit nici pe fosta sa soţie, şi nici pe copiii lui. Am ieşit în oraş cu Ilie Năstase şi de aici a pornit un adevărat scandal. În urmă acestui scandal, am avut foarte mult de pierdut, de suferit, nu am ieşit să vorbesc despre asta pentru că sunt obişnuită să îmi rezolv singură problemele. Eu mi-am pierdut locul de muncă. Mă doare să fiu implicată în acest scandal. Ceea ce s-a întâmplat între mine şi Ilie Năstase va rămâne între mine şi el. Este adevărat că am ieşit la masă, că am vorbit despre foarte multe subiecte pentru că el este un cu care am ce discută, am ce poveşti. E un om la care ţin foarte mult. Este un bărbat bine, da. Este un bărbat pe care îl apreciez şi respect. Am ieşit la masă, s-a întâmplat să ieşim, nu atunci a fost singură oară când am ieşit, când a fost scandalul”, a declarat Denisa la Acces Direct.

“La orice eveniment, fereşte-te de mine. Unde te prind, te scalpez, baby. Soţia”, este primul mesaj de amenințare. “Ai noroc că ai fost iute azi. Am deja mult material cu voi, Şi am şi … plat şi lat pe care i-l trimiteai soţului meu, după ce ţi-a luat blugi din magazinul meu, sub pretextul că sunt pentru fiica lui. Şi i-am dat şi pe gratis”, este un alt mesaj trimis de brunetă. Tânăra a depus plângere la poliție.

×
Subiecte în articol: amanta Ilie Nastase Brigitte Sfat
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close