Antena 3 CNN Show Showbiz Principatul Monaco se pregăteşte de nunţa Prinţului Albert. Mai sunt doar câteva zile

Principatul Monaco se pregăteşte de nunţa Prinţului Albert. Mai sunt doar câteva zile

Principatul Monaco se pregăteşte de nunţa Prinţului Albert. Mai sunt doar câteva zile
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
27 Iun 2011   •   19:19

Micul principat Monaco se pregăteşte pentru un eveniment pe care-l aştepta de ani de zile: nunta prinţului Albert. Pe 2 iulie, acesta va sta în faţa altarului cu cea care îi este alături de câţiva ani, sportiva sud-africană Charlene Wittstock.  Nunta lor vine după ce şi Parlamentul principatului îşi pierduse speranţa că prinţul playboy va renunţa vreodată la burlăcie.

Pinţul Albert de Monaco a fost mereu în atenţia presei. Viaţa lui intimă, presărată de aventuri a ţinut paginile ziarelor de scandal înainte de a deveni suveran al principatului său.

Ziariştii au reuşit să-i suprindă câteva din relaţiile amoroase cu mai multe vedete de primă linie. Prinţul de Monaco ar fi trecut prin braţele supermodelelor Naomi Campbell, Claudia Schiffer şi Brooke Shields.

Nu doar vedetele i-au atras atenţia prinţului. Albert de Monaco are doi copii recunoscuţi, din relaţii pasagere. O asistentă de zbor din Togo i-a dăruit în urmă cu 7 ani un băiat. Prinţul are şi o fiică majoră dintr-o relaţie cu o chelnăriţă americană.  Niciunul dintre copii nu poate avea pretenţii la tron pentru că nu s-au născut în căsătorii legitime.

Până şi parlamentul principatului de pe Riviera franceză îşi pierduse orice speranţă că Albert de Monaco se va căsători. În 2002 a fost modificată Constituţia principatului astfel încât dinastia Grimaldi, de care aparţine Prinţul Albert, să-şi poată menţine continuitatea la tron şi prin intermediul fiilor surorilor acestuia.

În urmă cu şase ani Albert de Monaco a început o relaţie cu Charlene Wittstock, o fostă înotătoare olimpică din Africa de Sud cu 20 de ani mai tânără. Atunci au apărut şi primele zvonuri că idila prinţului s-ar putea transforma într-o căsătorie.

×
Subiecte în articol: monaco nunta Naomi Campbell
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close