Antena 3 CNN Show Showbiz Prinţul Albert de Monaco a renunţat la burlăcie. Vineri a avut loc cununia civilă

Prinţul Albert de Monaco a renunţat la burlăcie. Vineri a avut loc cununia civilă

Prinţul Albert de Monaco a renunţat la burlăcie. Vineri a avut loc cununia civilă
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
01 Iul 2011   •   18:44

Prinţul Albert de Monaco a renunţat vineri la burlăcie, după 53 de ani. În cursul după-amiezei a început ceremonia de căsătorie a prinţului Albert cu Charlene Wittstock, în Sala Tronului a Palatului princiar. Vorbim doar despre semnarea certificatului de căsătorie. Cununia religioasă va avea loc sâmbătă, iar petrecerea va fi una ca-n basme şi va ţine trei zile şi trei nopţi.

Cununia civilă a început vineri, de la 16.00, ora României, în Sala Tronului din Palatul Princiar. La 16.50, ora României, cuplul proaspăt căsătorit urma să apară la balcon pentru a saluta mulţimea, iar la 17.00, aceştia vor coborî în mijlocul mulţimii la un bufet. Locuitorii principatului vor fi invitaţi la o recepţie în port începând cu ora 19.00, iar la 21.00 vor putea asculta un concert oferit de Jean Michelle Jarre.

Cununia religioasă va avea loc sâmbătă, eveniment la care vor participa peste 4.000 de invitaţi. Cei care nu au privilegiul de a participa la nuntă, vor putea urmări evenimentul live pe site-ul Palatului de Monaco şi pe YouTube.

 


Printre capetele încoronate invitate la ceremonie se numără şi principesa Margareta a Românie şi Principele Radu. Familia regală a României va oferi ca dar de nuntă cuplului princiar din Monaco o ramă dublă de fotografii şi o cutie din piele. Ca şi în cazul nunţii regale de la Londra, Prinţul Albert de Monaco şi mireasa lui le-au cerut oaspeţilor care doresc să facă daruri să depună banii într-un cont destinat unor cauze caritabile.

Seria evenimentelor organizate cu ocazia nunţii regale a început încă de joi seară. Petrecerea, care se va întinde pe durata a trei zile, a început cu un concert Eagles şi se va termina sâmbătă seară cu un bal luxos şi focuri de artificii.

Trupa The Eagles a cântat joi seară în faţa a 15.000 de persoane. Concertul a deschis seria evenimentelor derulate cu ocazia nunţii regale.
 





×
Subiecte în articol: nunta
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close