Antena 3 CNN Show Showbiz Prinţul Albert de Monaco ar avea un copil dintr-o relaţie extraconjugală

Prinţul Albert de Monaco ar avea un copil dintr-o relaţie extraconjugală

Prinţul Albert de Monaco ar avea un copil dintr-o relaţie extraconjugală
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
03 Iul 2011   •   19:45

După o nuntă frumoasă, apar zvonuri îngrijorătoare în principatul Monaco. În presă a apărut informaţia că prinţul Albert va face, zilele următoare, un test de paternitate, pentru că ar avea încă un copil dintr-o relaţie extraconjugală. Speculaţiile au continuat, motivând astfel lacrimile miresei, proaspăta prinţesă Charlene.

Ziarul britanic The Telegraph susţine că, după nuntă, Albert se va duce mai degrabă la medic, decât în luna de miere. Un oficial monegasc ar fi confirmat că Prinţul va fi supus unui test de paternitate. La mijloc ar fi un alt copil nelegitim.

Revista franceză Public spune că ar fi vorba despre un băieţel de 18 luni, pe care Albert l-ar avea cu o italiancă. Femeia s-ar pregăti să dezvăluie secretul zilele acestea în presă.

Publicaţia Voici susţine însă că Prinţul ar avea un al doilea copil cu Nicole Coste, care i-a mai dăruit un fiu, de 6 ani. Zvonurile au apărut în presă în timp ce la Monaco focurile de artificii încheiau nunta Prinţului.

Noile zvonuri nu sunt însă luate în seamă de mulţi dintre locuitorii principatului.

În Monaco, acum, toată lumea vorbeşte despre nuntă, dar şi despre invitaţii care au fost alături de miri. Printre ei, preşedintele francez Nicolas Sarkozy, Giorgio Armani care a croit rochia miresei sau Karl Lagerfeld, creatorul costumului lui Albert.

Şi prezenţa românească a fost consistentă. Principesa Margareta şi Principele Radu au stat alături de membrii familiilor regale ale Europei.  Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au apărut pe covorul roşu, urmaţi îndeaproape de Nadia Comăneci, la braţul soţului ei Bart Conner. Cu toţii au urmărit cu sufletul la gură momentul când Albert şi Charlene şi-au jurat credinţă.

Mii de oameni au privit ceremonia pe ecranele amplasate în centrul oraşului Monte Carlo.

 

×
Subiecte în articol: Monte Carlo nunta copil
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close