Antena 3 CNN Show Showbiz Probleme mari pentru Marcel Pavel! Boala de care este suspect

Probleme mari pentru Marcel Pavel! Boala de care este suspect

Marcel Pavel este suspect de coronavirus, boala care a îngrozit toată planeta. Artistul, în vârstă de 60 de ani, a declarat că a fost deja supus unui test pentru COVID-19 și acum așteaptă rezultatul.

Probleme mari pentru Marcel Pavel! Boala de care este suspect
Sursa foto: hepta
17 Iun 2020   •   15:46

Cântăreţul a fost foarte activ în ultima perioadă. Acesta a lansat un nou single, „Zâna mea frumoasă din poveşti“ şi a început filmările pentru un nou sezon al show-ului de transformări de la Antena 1, „Te cunosc de undeva“, în cadrul căruia este concurent.   

De asemenea, artistul a avut și câteva apariţii TV, în emisiunile „Vorbeşte lumea“, de la Pro TV, dar şi la „Teo Show“, de la Kanal D, unde şi-a promovat noua piesă, scrie Adevărul.

Marcel Pavel s-a născut pe 4 decembrie 1959, într-un sat din județul Galați.

Și-a arătat prima dată pasiunea pentru muzică la vârsta de trei ani, când a început să bată la tobe.

A început studiile muzicale la doar șase ani, în clasa a IV-a înscriindu-se la Școala de Muzică și Arte Plastice din Câmpulung Muscel (jud. Argeș), la violoncel și pian – auxiliar.

A urmat Liceul de Muzică și Arte Plastice din Pitești, studiind în paralel în particular percuția, iubind foarte mult stilurile de muzică rock și jazz-rock. Este absolvent al UNMB (Universtatea Națională de Muzică București)-secția Canto clasic.

În urma experienței căpătate de-a lungul acestor ani, în vara lui 2000 a devenit un artist cunoscut la nivel național lansându-se cu melodia "Frumoasa Mea" compusă de Ovidiu Komornik. Despre "Frumoasa Mea" artistul spune că speră să rămână mult timp în inima românilor.

 

×
Subiecte în articol: Marcel Pavel coronavirus
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close