Antena 3 CNN Show Showbiz Profesoară acuzată că îşi hărţuieşte o elevă pe Facebook

Profesoară acuzată că îşi hărţuieşte o elevă pe Facebook

Profesoară acuzată că îşi hărţuieşte o elevă pe Facebook
Sursa foto: Foto: AP
01 Apr 2011   •   23:45

Mama unei eleve din Chicago a acuză pe una din profesoare că a postat pe pagina de Facebook fotografii cu fetiţa sa având o coafură mai ciudată şi îi invita pe prietenii săi de pe reţeau de socializare să-i batjocorească freza, transmite Chicago Tribune.

Fetiţa o întrebase pe mama ei cum poate să-şi lege bomboane colorate la capetele codiţelor împletite, pentru a imita astfel o coafură pe care a admirat-o într-o revistă. Aşa voia să arate serbarea de ziua şcolii. Ulterior, pozele au apărut pe pagina de Facebook a profesoarei.

Şcolile Publice din Chicago (SPC) investighează cazul. "A fost un profesor bun, dar aceasta a fost o situaţie de judecată slabă. Se vor lua măsuri disciplinare în cazul profesoarei", a declarat purtătorul de cuvânt al SPC, Monique Band.

Mama fetiţei a spus că, ulterior, profesoara i-a cerut scuze pentru cele întâmplate. "Ceea ce mă deranjează este că profesoara nu i-a cerut încă scuze copilului meu. Nici un copil nu ar trebui să meargă la şcoală pentru a fi hărţuit de profesorul lui", a spus Lucinda Williams.

×
Subiecte în articol: profesoara hartuire eleva Facebook coafura
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close