Antena 3 CNN Show Showbiz Protecţia Copilului a început o anchetă, în urma scandalului dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Protecţia Copilului a început o anchetă, în urma scandalului dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Scandalul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf intră într-o nouă etapă. Direcţia pentru Protecţia Copilului a început o anchetă, după ce băiatul de 14 ani al cuplului ar fi fost traumatizat în urma certurilor violente dintre părinţii săi.

Protecţia Copilului a început o anchetă, în urma scandalului dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    06 Oct 2022   •   16:07

A fost o zi grea pentru Anamaria Prodan, care a mers la Cimitirul Bellu, unde i-a făcut parastas mamei sale, Ionela Prodan, care astăzi ar fi împlinit 75 de ani.

Impresara a dezvăluit că artista de muzică populară l-a iubit mult pe Laurențiu Reghecampf și l-a ajutat cu fiecare ocazie. 

De asemenea, Anamaria Prodan a vorbit şi despre faptul că reprezentaţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului au mers la reşedinţa din Snagov.

Asistenții sociali au declanșat o anchetă după ce "Bebeto", băiatul pe care îl are cu Laurenţiu Reghecampf ar fi fost afectat în urma scandalului recent.

Băiatul de 14 ani spune că tatăl său l-a făcut de râs în faţa colegilor de şcoală şi chiar ar fi traumatizat după ce a văzut filmările în care părinții lui se bat.

"S-a rezolvat absolut tot. Totul se întâmplă cum trebuie să se întâmple. O să discutăm în familie cu cel mic şi o să facem tot ceea ce este bine pentru el, să crească un bărbat adevărat (...) Chiar dacă unul a plecat din familie, au rămas ceilalți care duc familia mai departe. Vorbim foarte mult, non-stop. Cel mic a trecut cu bine peste totul, soțul meu nu mai face parte din familia noastră. Familia Prodan e cea pe care o vedeți, la fel de puternică, și o să meargă mai departe", a mărturisit Anamaria Prodan, care a mai spus că nimeni din familia lor nu a fost invitat la botezul băiețelului lui Reghecampf și al Corinei Caciuc.

"Nu a existat așa ceva. Nimeni n-a fost invitat la botez, nici noi, nici copiii noștri", a precizat ea.

 

×
Subiecte în articol: Anamaria Prodan Laurentiu Reghecampf
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close