Antena 3 CNN Show Showbiz Protest ecologist prin muzică, pentru marcarea Zilei Pământului, la Washington (VIDEO)

Protest ecologist prin muzică, pentru marcarea Zilei Pământului, la Washington (VIDEO)

Protest ecologist prin muzică, pentru marcarea Zilei Pământului, la Washington (VIDEO)
Sursa foto: concert
26 Apr 2010   •   16:28

Protest în ritmuri de muzică în centrul Washington-ului. Mii de oameni s-au adunat la Mall-ul Naţional pentru a asista la un concert organizat de asociaţiile ecologiste. Protestatarii speră să influenţeze Congresul să voteze legea împotriva schimbărilor climaterice. La concert au cântat vedete ca Sting, Jimmy Cliff sau formaţia The Roots.

Cei prezenţi la concert au putut să protesteze, prin muzică şi dans alături de artişti ca Sting, John Legend sau Bob Weir.

"Prin răspândirea muzicii şi artei, răspândeşti conştiinciozitate. Faci să strălucească o lumină. Şi atunci când oamenii iau acea lumină cu ei, pot să vadă. Şi cu cât oamenii sunt mai conştienţi, cu atât pot să vadă mai repede ce este rău şi ce pot să facă pentru a repara" a declarat muzicianul Bob Weir.

Muzicienii i-au îndemnat pe ecologişti să nu renunţe la cauza pentru care pledează.

Concertul a fost organizat pentru a îndemna Congresul să voteze legea împotriva schimbărilor climaterice, care prevede reducerea poluării industriale. Evenimentul a încheiat o săptămână de manifestaţii ale organizaţiei Earth Day Network, ce a marcat a patra aniversare a Zilei Pământului.



Antena 3

×
Subiecte în articol: concert muzica
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close