Antena 3 CNN Show Showbiz Quentin Tarantino: Brad Pitt mi-a oferit droguri (VIDEO)

Quentin Tarantino: Brad Pitt mi-a oferit droguri (VIDEO)

Quentin Tarantino: Brad Pitt mi-a oferit droguri (VIDEO)
Sursa foto: Brad Pitt
19 Aug 2009   •   10:39

Brad Pitt a declarat, cu puţin timp în urmă, că s-a cuminţit şi că zilele în care se delecta cu o ţigară de marijuana au luat sfârşit. Totuşi, Quentin Tarantino pare să-l contrazică pe faimosul actor şi susţine că Brad i-a oferit droguri în timpul unei călătorii recente în Franţa.

Invitat la o emisiune televizată pentru a-şi promova ultimul său film, Inglorious Basterds, regizorul a dezvăluit că Brad Pitt, care joacă rolul principal în film, continuă să consume droguri. Tarantino susţine că Brad se mai droghează, din când în când, pentru a se relaxa, potrivit Daily Mail.

Regizorul a povestit cu lux de amănunte cum Brad i-a oferit droguri. S-a întâmplat în timpul unei întâlniri în care ar fi trebui să discute despre rolul lui Brad din ?Inglorious Basters?. ?Brad a scos haşişul şi mi-a oferit şi mie. Apoi, a utilizat o cutie metalică de suc pe post de pipă?, povesteşte Trantino.

Brad Pitt trăieşte a poveste de dragoste cu Agelina Jolie, în vârstă de 34 de ani. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, chiar dacă că nu sunt căsătoriţi. Au deja şase copii, dintre care trei sunt adoptaţi.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Brad Pitt consum de droguri
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close