Antena 3 CNN Show Showbiz Maternitate la 50 de ani. O vedetă celebră de la noi, gata să devină mamă

Maternitate la 50 de ani. O vedetă celebră de la noi, gata să devină mamă

Maternitate la 50 de ani. O vedetă celebră de la noi, gata să devină mamă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    02 Dec 2016   •   09:29

Ramona Bădescu încheie anul împlinită pe plan sentimental. Avocatul Narcis Godeanu, pe care acum trei luni l-a reîntâlnit după 10 ani, i-a redat încrederea în iubire și în familia pe care visează de ani buni să și-o întemeieze, potrivit Libertatea.ro.

Mai mult ca oricând, Ramona Bădescu vrea să devină mamă și nu ascunde acest lucru. ”A existat o discuție despre copil. A fost un moment extrem de emoționant despre care nu sunt pregătită să vorbesc”, a recunoscut ea. 

”Lumea să stea liniștită, încă se poate pe cale naturală”, asigură vedeta, care precizează că își dorește nespus o fetiță. Însă, în caz contrar, aceasta va apela la prețiosul ”depozit” pe care l-a făcut la o clinică specializată în fertilizare din Elveția. Bădescu a trecut printr-o procedură de recoltare de ovule, care, ulterior, au fost criogenate și vor putea fi folosite pentru procreere oricând donatoarea ar avea nevoie de ele. Este, practic, motivul pentru care, deși trecută bine de prima tinerețe, Ramona Bădescu nu se teme de maternitate după 50 de ani. 
 

×
Subiecte în articol: maternitate sarcina
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close