Antena 3 CNN Show Showbiz Ramona Gabor a lovit maşina unui fotograf

Ramona Gabor a lovit maşina unui fotograf

Ramona Gabor a lovit maşina unui fotograf
Sursa foto: Foto: Intact Images
16 Mai 2011   •   11:17

Ramona Gabor riscă să rămână fără permis de conducere, după ce a lovit maşina unui fotograf, din neatenţie. Incidentul a avut loc duminică seară în faţa blocului unde locuiesc Moni Columbeanu şi fetiţa ei, Irina. Monica s-a întors duiminică în ţară după ce a petrecut două săptămâni în Statele Unite.  Continuă însă să menţină tăcerea în ceea ce priveşte motivele pentru care a plecat peste Ocean.

Imediat după incident Ramona a coborât din maşină şi a constatat pagubele.  Apoi s-a urcat la volanul bolidului său şi a plecat. Are la dispozitie 24 de ore să declare accidentul altfel va rămâne fără permis pentru 30 de zile.

Ramona a fost cea care s-a ocupat de micuţa Irina cât timp mama ei a fost plecată din ţară. A fost ajutată de Mădălina, patroana clubului unde lucrează Monica. Amândouă au sărbătorit întoarcerea acasă a Monicăi.

Monica s-a întors din Statele Unite la fel de tăcută ca atunci când a plecat. În maşina care a aşteptat-o la aeroport se afla fetiţa ei.

În cele două săptămâni cât a fost plecată în America au apărut mai multe speculaţii legate de vizita Monicăi acolo. Sora ei, dar şi Cătălin Botezatu au spus că aceasta ar fi plecat în SUA pentru a semna un contract din care va câştiga câteva sute de mii de dolari. Irinel Columbeanu susţine însă că Monica a plecat peste Ocean pentru a face o întrerupere de sarcină.

 



×
Subiecte în articol: Ramona Gabor accident masina fotograf
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close