Antena 3 CNN Show Showbiz Ramona Gabor a răbufnit dupa ce s-a vorbit despre banii pe care îi câștigă în Dubai: "Sunt din Bacău, nu am uitat de unde am plecat si..."

Ramona Gabor a răbufnit dupa ce s-a vorbit despre banii pe care îi câștigă în Dubai: "Sunt din Bacău, nu am uitat de unde am plecat si..."

Ramona Gabor a răbufnit dupa ce s-a vorbit despre banii pe care îi câștigă în Dubai: "Sunt din Bacău, nu am uitat de unde am plecat si..."
09 Noi 2016   •   14:05

După ce ieri au apărut mai multe materiale în presă potrivit cărora Ramona Gabor ar fi animatoare în Dubai sau clientă falsă, sora Monicăi n-a mai rezistat și a răbufnit. Ea a postat un mesaj pe contul său de Facebook în care a spus tot ce are pe suflet.

”Bună dimineaţa!

Am dat din nou peste nişte articole care au titluri de genul : " Ramona Gabor prinsă cu minciună... " , "Ramona Gabor pretinde că are o viaţă perfectă dar..." , " Ramona Gabor susţine că are o viaţă de lux dar de fapt ... " .

Dragii mei, eu am plecat din România acum cinci ani şi în aceşti cinci ani probabil am vorbit cu presă de maxim trei ori . Nu mă interesează să apar în ziare, nu mă interesează să pretind nimic şi cu toţii ar trebui să ştiţi că 99% din articole sunt pe baza pozelor postate de mine pe social media.

Prin poze eu nu pretind sau nu susţin nimic, sunt momente frumoase din viaţă mea pe care vreau să le împart cu voi. Singuri trageţi concluzia că am o viaţă de lux sau o viaţă perfectă şi singuri hotărâţi că de fapt pretind şi mă chinui în Dubai să trăiesc de pe o zi pe altă.

Acum eu nu vreau să pretind sau să susţin nimic. Realitatea este că sunt o fiinţă umană cu zile bune şi zile rele. Că merg în vacanţe câteodată în private jet sau first class dar mă poţi vedea câteodată şi în economy class; zile când merg cu Rolls Royce dar şi zile când poate agenţia de modele angajează autobuz ca şi mijloc de transport şi cu siguranţă nu mă deranjează.
Sunt din Bacău, nu am uitat de unde am plecat şi de asta într-adevăr puteţi spune că am o viaţă perfectă: pune-mă într-un Rolls royce şi o să mă vezi fericită, pune-mă într-un autobuz şi tot fericită mă vei vedea. E atât de bine şi satisfăcător când vezi că indiferent de situaţie , cât timp eşti mulţumit cu ceea ce Dumnezeu îţi oferă , întotdeauna vei fi fericit.

Secretul fericirii mele şi a vieţii perfecte nu stă în lucrurile materiale , ci stă în faptul că ştiu să apreciez ce am, că e mult sau că e puţin.

Va doresc tuturor o zi binecuvântată şi nu uitaţi, mulţumiţi-i Lui Dumnezeu în fiecare zi pentru ceea ce aveţi, mult sau puţin nu contează, contează că suntem norocoşi că avem o viaţă!”, a scris ea pe contul personal de socializare. 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close