Antena 3 CNN Show Showbiz Raportul autopsiei lui Michael Jackson: Megastarul era sănătos înainte de moarte (VIDEO)

Raportul autopsiei lui Michael Jackson: Megastarul era sănătos înainte de moarte (VIDEO)

Raportul autopsiei lui Michael Jackson: Megastarul era sănătos înainte de moarte (VIDEO)
02 Oct 2009   •   08:39

La moartea sa, Michael Jackson era la fel de sănătos ca orice om normal de 50 de ani. Este constatarea oarecum surprinzătoare a raportului de autopsie, obţinut, în exclusivitate, de agenţia Associated Press. După cum se ştia deja, raportul clasează decesul drept o omucidere, printr-o intoxicaţie acută cu propofol.

În ultimii săi ani şi chiar după moarte, Michael Jackson era uneori descris ca o epavă umană, cu corpul măcinat de boli, abuz de medicamente şi nefericite operaţii estetice. Medicii legişti din Los Angeles au constatat, însă, cu totul altceva.

În linii mari, starea sănătăţii sale era bună. Avea, însă, unele afecţiuni normale pentru cineva care are 50 de ani. Raportul notează că Michael suferea de artrită la coloana vertebrală şi câteva degete, iar plămânii săi prezentau inflamaţi. Urmele injecţiilor erau, de asemenea, vizibile. Dar nici una dintre aceste afecţiuni nu-i punea viaţa în pericol. Inima şi rinichii erau în stare bună, iar greutatea era normală.

Medicii au găsit, în corpul megastarului, puternicul anestezic Propofol şi mai multe sedative, a căror combinaţie a dus la deces. Substanţele i-au fost administrate de medicul personal, Conrad Murray, devenit acum suspectul principal pentru anchetatori.

Regele muzicii pop, Michael Jackson, a murit, pe 25 iunie 2009, în urma unui stop cardiac. Artistul avea 50 de ani.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: michael jackson autopsie raport
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close