Antena 3 CNN Show Showbiz Rapperul Vanilla Ice, internat după ce s-a lovit la cap în timp ce patina

Rapperul Vanilla Ice, internat după ce s-a lovit la cap în timp ce patina

Rapperul Vanilla Ice, internat după ce s-a lovit la cap în timp ce patina
Sursa foto: Foto: forumbiodiversity.com
28 Ian 2011   •   14:10

Rapperul Vanilla Ice a fost internat luni după ce a căzut pe gheaţă şi şi-a pierdut cunoştinţa timp de câteva minute, potrivit contactmusic.com.
   
Cântăreţul, pe numele său real Robert Van Winkle, repeta pentru reality show-ul "Dancing on Ice" când a căzut pe gheaţă.
   
Starul s-a lovit la cap în timpul unei exerciţiu de rutină pe care îl efectua alături de partenera sa, patinatoarea profesionistă Katie Stainsby.
   
El şi-a recăpătat cunoştinţa după câteva minute şi a fost transportat la spital cu ambulanţa.
   
Medicii i-au cerut să rămână în spital pentru a fi ţinut sub observaţie toată noaptea, însă cântăreţul a refuzat, potrivit publicaţiei britanice The Sun.
   
Printre albumele lansate de Vanilla Ice se numără "Hooked" (1989), "To the Extreme" (1990), "Extremely Live" (1991), "Hard to Swallow" (1998), "Bi-Polar" (2001), "Hot Sex" (2003), "Vanilla Ice Is Back!" (2008), "WTF" (2011). A fost recompensat cu două American Music Awards, în 1991, când a fost nominalizat şi la premiile Grammy şi a câştigat şi un People's Choice Award, pentru materialul "Ice, Ice Baby".
   
Vanilla Ice a concertat în România în 2007, în cadrul festivalului de muzică Coke Live, organizat pe insula Lacul Morii din Bucureşti.
   

×
Subiecte în articol: rapper cap spital gheata
Parteneri
Ce se întâmplă cu pensiile speciale. Anunțul ministrului Marcel Boloș
x close