Antena 3 CNN Show Showbiz Răzvan Simion, probleme în trafic: ”O șoferiță îmi face semn să las geamul în jos și îmi zice….”

Răzvan Simion, probleme în trafic: ”O șoferiță îmi face semn să las geamul în jos și îmi zice….”

Răzvan Simion, probleme în trafic: ”O șoferiță îmi face semn să las geamul în jos și îmi zice….”
Sursa foto: Foto: Antena1
15 Sep 2016   •   11:14

Statutul de vedetă nu-l ferește de probleme pe Răzvan Simion. Matinalul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” a avut recent probleme în trafic chiar cu o reprezentantă a sexului slab.

"Am tot punctat faptul că, în trafic, în Bucuresti, au luat-o razna și doamnele. Înainte se luau băieții și se luau de mamele lor... Dar de un an și jumătate întâlnesc doamne care dau din gură la intersecții, care nu pot să aștepte 45 de minute. Ieri, pe Moșilor, eu veneam, dânsa ieșea și mă vede că nu am unde stânga-dreapta și iese. Zic ok, hai să o dăm înapoi, că eu cam sunt cu mașina de pâine. O iau, o trag și îi las loc cât să treacă două armate otomane stânga și dreapta. Dă să intre, își dă seama că nu are cum, vederea periferică e dezastru... îi fac semn că o mai trag puțin. Acum, ca să parchezi în București, trebuie să eviți și butoaie de murături, nu doar lădițe. Îmi piuie toți senzorii, ajunge în dreptul meu, îmi face semn să las geamul jos și îmi zice, foarte afectată, cu limba lovind incisivii: 'Totuși, trebuie să mai treacă și altcineva pe această stradă.' Îi zic: 'Știu, tocmai de aia ți-am făcut semn să aștepți puțin să trec ca să ieși mata. Dar daca tot ai vrut tu neapărat, m-am bagat eu la asta în murături și cu fața într-o doamna care îmi dădea cu un papuc. Pe un trotuar, evident", a povestit Razvan Simion întâmplarea în emisiunea matinală.

×
Subiecte în articol: Razvan Simion neatza cu razvan si dani
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close