Antena 3 CNN Show Showbiz Reacția Alinei Vidican când a aflat că Valentina Pelinel a născut

Reacția Alinei Vidican când a aflat că Valentina Pelinel a născut

 Reacția Alinei Vidican când a aflat că Valentina Pelinel a născut
10 Iun 2016   •   15:01

Vestea că Valentina Pelinel a dat naștere unui băiețel care se presupune că ar fi al lui Cristi Borcea a făcut-o pe Alina Vidican, plecată la Miami, să fie dată peste cap. Iar reacția ei a fost pe măsură, timișoreanca fiind în culmea depresiei, scrie spynews.ro.

După ce, miercuri, Valentina Pelinel a născut un băiețel perfect sănătos și a primit un aranjament floral imens din partea lui Cristi Borcea, Alina Vidican a avut o zi foarte grea. Din acest motiv, ea a stat mai toată ziua pe telefoane cu apropiații ei, plângându-și situația și cerând, disperată, tot felul de sfaturi care mai de care mai inutile. Mai mult, susțin sursele Spynews, Alina Vidican, de la Miami, părea extrem de deprimată, iar conversațiile cu mama și cu fratele ei nu au reușit să o calmeze, soția lui Cristi Borcea încercând degeaba să se asigure că, totuși, până la urmă, în căsnicia ei nu va interveni nimic și că trăiește un vis urât.
De altfel, în ziua în care a născut Valentina Pelinel, contactată de reporterii Spynews.ro, Alina Vidican a avut o reacție cât se poate de edificatoare cu privire la vestea pe care a primit-o. Mai exact, ea a închis telefonul, fără niciun alt comentariu pe acest subiect.

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close