Antena 3 CNN Show Showbiz Val de reacții după ce Paula Seling a postat primele imagini cu fiica sa: "Cu lacrimi de bucurie am citit"

Val de reacții după ce Paula Seling a postat primele imagini cu fiica sa: "Cu lacrimi de bucurie am citit"

Paula Seling a postat astăzi pe Facebook primele imagini cu fiica sa, Elena. Vedeta a ținut-o ascunsă pe micuță timp de șase ani.

Val de reacții după ce Paula Seling a postat primele imagini cu fiica sa: "Cu lacrimi de bucurie am citit"
Sursa foto: Facebook | Paula Seling
de Ioana Mircea    |    22 Dec 2022   •   22:59

Artista Paula Seling a făcut publice primele imagini cu fata ei, Elena. Micuța are nouă ani și a intrat în familia Paulei și a lui Radu Bucura pe vremea când avea trei ani.

Cântăreața a ținut secret acest lucru pentru ca Elena să nu fie ținta unor comentarii negative, însă astăzi, Paula Seling a făcut totul public pe pagina sa de Facebook.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Mami, sunt pregătită sa afle lumea despre mine...

Elena Bucura Seling este fetița noastră , a lui Radu Bucura si a mea, si este cel mai frumos cadou pe care viața ni l-a dat. Este frumoasa , este buna, e sensibilă si foarte vesela si o iubim pana la cer și înapoi.

La cei aproape 9 ani pe care îi are Elena, a petrecut aproape șase in familia noastră si de atunci suntem cei mai fericiți părinți iar bunicii sunt in al noualea cer. Pana azi am ales discreția în fața opiniei publice ca urmare a unei întâmplări nedorite când a venit plângând acasa. Viața unui copil născut din inimă poate fi uneori complicată, copiii uneori preiau discuții din cadrul familial si pot sa se necajească unii pe alții, in comunitate.

Intr-o zi m-a luat la discuții si mi-a spus ca o prietena i-a atras atenția asupra unui articol ce spunea ca "Paula Seling nu are copii !" . Inainte de acest moment, eu am evitat sa răspund la întrebări in interviurile mele, despre intimitatea familiei si am încercat sa ma asigur ca răspunsurile mele nu pot fi interpretate in asa fel încât sa o afecteze pe ea.

Voiam sa fiu sigura ca este decizia ei de a fi cunoscută public, de a avea acces la ceea ce spune lumea. Iar cu cateva săptămâni in urma a venit la mine si mi-a spus: "Mami, sunt pregătită sa afle lumea despre mine", este mesajul Paulei pe  Facebook.

Postarea a strâns până acum 40 de mii de like-uri și 3.700 de comentarii. Oamenii au fost bucuroși să afle marea veste, dar totodată există și câteva comentarii negative.

"Cu lacrimi de bucurie am citit, esti o adevarata leoaica ce isi apara puiul si stabileste granitele pentru necunoscuti! Minunata fata! Crestere frumoasa."

"Cea mai frumoasă veste, cea mai cea bucurie! Slavă lui Dumnezeu, tare mă bucur pentru voi!"

"Paula Seling este un model de urmat in societatea in care traim. Mereu si-a urmat calea, in liniste, farà a fi nevoie sa demonstreze nimanui absolut nimic! Iata de ce o admir! Pentru fiinta care este! Sarbatori cu multa pace!"

"Mi se pare un pic infatuat, textul de prezentare... Sunt artiști mult mai mari și mai modești care nu "ațâță focul" cu un astfel de conținut de text", sunt câteva dintre comentariile la postare.

 

×
Subiecte în articol: paula seling
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close