Antena 3 Show Showbiz Regina Elisabeta a Marii Britanii împlinește 95 de ani. Prima zi de naștere fără Prințul Philip

Regina Elisabeta a Marii Britanii împlinește 95 de ani. Prima zi de naștere fără Prințul Philip

de Georgiana Adam    |    21 Apr 2021   •   13:15

Regina Elisabeta a II-a împlinește miercuri 95 de ani. Monarhul britanic nu își va serba ziua de naștere anul acesta, iar în familia regală nu vor exista festivități cu această ocazie.

Pentru Regina Elisabeta este prima zi de naștere fără Prințul Philip. În acest context, evenimentul nu va mai fi serbat cu fanfară regală și nici nu vor avea loc alte evenimente.

Reamintim că Prințul Philip a fost înmormântat în cursul zilei de sâmbătă, iar ceremonia s-a desfășurat în condiții speciale, din cauza pandemiei.

Având în vedere perioada de doliu pe care o traversează familia regală, o serie de tradiții vor fi încălcate în acest an. Spre exemplu, ceremoniile ce avea loc cu ocazia zilei Reginei Elisabeta a II-a vor fi anulate.

Regina Elisabeta a II-a împlinește 95 de ani

În mediul online, familia regală publica în mod normal urări pentru sărbătoriți și o serie de fotografii emoționante din trecut. Anul acesta, familia regală a publicat pe contul oficial de Facebook o singură imagine cu Regina Elisabeta, însoțită de mesajul:

"Astăzi Regina împlinește 95 de ani. Regina a fost născută la ora 2:40, în data de 21 aprilie 1926. Ea a fost primul copil al Ducilor de York, mai târziu Regele George al VI-lea și Regina Elisabeta.

Anul acesta, Regina va rămâne la Palatul Windsor, pentru o perioadă de doliu regal, după moarte Prințului Philip", a fost anunțul oficial.

Today is The Queen’s 95th birthday. The Queen was born at 2.40am on 21 April 1926 at 17 Bruton Street in Mayfair,...

Publicată de The Royal Family pe Miercuri, 21 aprilie 2021

În 2020, Regina și-a serbat aniversarea în format restrâns, având în vedere pandemia de COVID-19 și restricțiile impuse pentru diminuarea transmiterii noului coronavirus.

În prezent, potrivit Fox News, Regina este înconjurată de toți cei dragi, dar majoritatea timpului îl petrece cu cei trei căței corgi. 

Prințul Harry lipsește de la ziua bunicii sale

Prințul Harry a părăsit Palatul Buckingham chiar înainte ca Regina Elizabeth să împlinească 95 de ani. El se întoarce în Los Angeles, la soția sa, Meghan Markle, care este însărcinată.

Prințul Harry a părăsit deja Marea Britanie, la scurt timp după ce a participat la funeraliile Prințului Philip, și s-a întors în Los Angeles, pentru a fi lângă soția sa, Meghan, care este însărcinată.

Plecare Ducelui de Sussex are loc chiar cu o zi înainte de aniversarea zilei de naștere a Reginei Elizabeth, care împlinește venerabila vârstă de 95 de ani. 

Anul acesta marchează prima aniversarea a Reginei Elizabeth, în 74 de ani, pe care o va petrece fără prințul Philip. Familia Regală se află încă în perioada de doliu, care durează două săptămâni. 

Prima vizită a lui Harry la Buckingham de la apariția sa la emisiunea lui Oprah Winfrey

Această a fost prima vizită a lui Harry la palatul Buckingham de când a renunțat la titlul regal, și de când el și Meghan Markle au dat controversatul interviu în cadrul emisiunii lui Oprah Winfrey. 

Medicii i-au interzis lui Meghan Markle, care este însărcinată, să parcurgă cele 11 ore cu avionul din SUA până în Anglia, de aceea ducesa de Sussex nu l-a însoțit pe prințul Harry. 

Cu toate acestea, Meghan a trimis o scrisoare de condoleanțe Reginei Elizabeth în semn de respect pentru moartea prințului Philip, care a decedat la vârsta de 99 de ani.

Prințul Harry a decis ca la întoarcerea în SUA să stea 10 zile în carantină, deși nu este obligat, întrucât circumstanțele călătoriei sale se încadrează la situații de familie urgente.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close