Antena 3 Show Showbiz Regizorul Roman Polanski este acuzat din nou că a agresat sexual o minoră (VIDEO)

Regizorul Roman Polanski este acuzat din nou că a agresat sexual o minoră (VIDEO)

15 Mai 2010   •   13:38
Regizorul Roman Polanski este acuzat din nou că a agresat sexual o minoră (VIDEO)
Sursa foto: actrita

Roman Polanski este acuzat de o nouă agresiune sexuală asupra unei minore, comise cu decenii în urmă. O actriţă britanică susţine că regizorul a profitat de ea pe când avea doar 16 ani. Femeia cere ca mărturia sa să conteze atunci când se va analiza extrădarea lui Polanski din Elveţia în Statele Unite. Justiţia americană îl acuză pe regizor că s-a sustras pedepsei pentru violarea unei fete de 13 ani, în 1977.

Charlotte Lewis, azi în vârstă de 42 de ani, a jucat în aproape 30 de filme şi seriale. Ea a debutat pe marele ecran într-un film realizat de Roman Polanski în 1986. Acum, însă, Charlotte a dezvăluit că regizorul "abuzase sexual" de ea cu câţiva ani înaintea filmului.

La acea vreme, Charlotte a păstrat tăcerea asupra incidentului, dar acum a depus o declaraţie la procuratura din Los Angeles, care a cerut arestarea şi extrădarea lui Polanski. Declaraţia nu conţine, însă, termenul de "viol", iar actriţa a refuzat să facă precizări asupra abuzurilor la care ar fi fost supusă.

Unul din avocaţii lui Polanski a replicat că, dacă actriţa ar fi fost într-adevăr victima regizorului, n-ar mai fi acceptat să joace, după doi ani, în filmul său. El a ameninţat chiar că o va da în judecată. Polanski, arestat la domiciliu în Elveţia, susţine că şi-a ispăşit pedeapsa pentru delictul din 1977. Mai mulţi cineaşti aflaţi la festivalul de la Cannes, între care românul Cristi Puiu, au semnat o petiţie în sprijinul său.Antena 3
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close