Reprezentanta României, desemnată "Miss Bikini Queen? în China

27 Sep 2010   •   09:53
Reprezentanta României, desemnată "Miss Bikini Queen? în China


Foto: Facebook.com

Reprezentanta României la concursul "Miss Tourism Queen of the Year International 2010? din China, mureşeanca Adela Bocskor, a câştigat titlul de "Miss Bikini Queen of the Year International 2010?, informează Mediafax. Românca s-a clasat în Top 20 din 80 de concurente prezente în concurs.

Marele premiu a fost câştigat de reprezentanta Coreei. Indonezia a ocupat locul I, Cehia, cel de-al doilea loc, China s-a clasat pe locul al treilea şi Belarus pe al patrulea.

După câştigarea acestui titlu, Adela a fost remarcată şi de reprezentanţii a trei agenţii de modeling de prestigiu, urmând să poarte negocieri în ceea ce priveşte semnarea unor contracte cu agenţiile internaţionale.

?Onoarea de a reprezenta România într-un concurs internaţional de un asemenea prestigiu şi reuşita de a aduce în ţară unul dintre titlurile acordate au făcut ca această experienţă să fie cu adevărat una de neuitat pentru mine, de departe cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea?, a declarat Adela.

Adela Bocskor are 23 de ani, 1,74 metri înălţime şi dimensiuni de invidiat: 90-60-90. Pe lângă activitatea de model, mureşeanca este sales manager în cadrul unei reprezentanţe auto din Târgu Mureş.

Antena3.ro

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close