Antena 3 CNN Show Showbiz Reprezentanta Venezuelei a câştigat Miss Universe 2009. Este al şaselea titlu obţinut de sud-americance (VIDEO)

Reprezentanta Venezuelei a câştigat Miss Universe 2009. Este al şaselea titlu obţinut de sud-americance (VIDEO)

Eveniment inedit în istoria concursurilor Miss Univers: pentru prima dată, Venezuela câştigă doi ani la rând. Noua regină a frumuseţii universale este Stefania Fernandez, în vârstă de 18 ani, care a primit coroana de la regina de anul trecut, Dayana Mendoza. Este a şasea oară când coroana frumuseţii merge la o femeie din Venezuela.

Reprezentanta Venezuelei a câştigat Miss Universe 2009. Este al şaselea titlu obţinut de sud-americance (VIDEO)
Sursa foto: venezuela
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Aug 2009   •   11:13

Fernandez le-a întrecut, în finală, pe Miss Republica Dominicană - clasată a doua - şi pe concurentele din Australia, Puerto Rico şi Kosovo. Concursul Miss Univers s-a desfăşurat duminică seară în Insulele Bahamas şi a reunit participante din 83 de ţări, printre care şi România.

În vârstă de 18 ani, Stefania Fernandez este studentă în economie hotelieră. Chiar înainte de a fi aleasă Miss Venezuela, ea era cunoscută de public ca imagine a unei renumite mărci de iaurt.

Stefania a concurat deşi familia sa trece prin momente grele: bunica sa este în comă după un infarct, şi, din cauza pregătirilor pentru competiţie, nici nu s-a putut duce să o vadă. Cu tot surâsul ei cuceritor, tânăra nu era cotată, la bursa pariurilor, cu mari şanse la câştigarea titlului. Nimănui nu-i venea să creadă că Venezuela ar putea primi coroana doi ani la rând.

×
Subiecte în articol: Venezuela Miss Universe
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close