Antena 3 CNN Show Showbiz Rihana a fost depăşită la popularitate pe Facebook de o altă vedetă

Rihana a fost depăşită la popularitate pe Facebook de o altă vedetă

Rihana a fost depăşită la popularitate pe Facebook de o altă vedetă
Sursa foto: foto: Hepta
24 Mar 2014   •   15:02

Shakira a depăşit-o pe buna ei prietenă Rihanna şi a devenit vedeta care se bucură de cea mai mare popularitate pe reţeaua de socializare Facebook, informează MEDIAFAX.
   
Astfel, artista columbiană cu origini libaneze are 86,6 milioane de admiratori pe Facebook, stabilind astfel un nou record de popularitate.
   
Cântăreaţa Rihanna se află pe locul al doilea cu 86,3 milioane de admiratori.
   
"Wow... tocmai mi s-a spus că am pagina de Facebook cu cele mai multe Like-uri din lume! Încă nu-mi vine să cred", a declarat Shakira pe pagina ei de Facebook.
   
"Întotdeauna mi-am dorit să am mulţi prieteni, dar nu mi-am imaginat niciodată că vor fi atât de mulţi. 86,6 milioane! Vă sunt recunoscătoare şi vă mulţumesc din suflet pentru sprijinul vostru. Mă simt bucuroasă să vă am ca prieteni. Un pupic uriaş pentru toţi! Vă mulţumesc, Shak", a adăugat cântăreaţa.
   
În urmă cu câteva săptămâni, Shakira şi Rihanna au lansat împreună un duet inedit, single-ul "Can't Remember to Forget You".
   
Locul al treilea în topul celor mai populare vedete pe Facebook este ocupat de rapperul Eminem, cu puţin peste 84 de milioane de like-uri.
   
De-a lungul carierei, Shakira a primit numeroase premii, printre care două premii Grammy, opt Latin Grammy şi a fost nominalizată la premiile Globul de Aur în 2007, pentru melodia "Despedida", inclusă pe coloana sonoră a filmului "Dragoste în vremea holerei", de Mike Newell. Albumele Shakirei s-au vândut în peste 50 de milioane de copii pe plan mondial.

×
Subiecte în articol: shakira like Facebook
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close