Antena 3 CNN Show Showbiz Rihanna, cea mai tânără miliardară a Americii. Artista i-a luat locul lui Kim Kardashian

Rihanna, cea mai tânără miliardară a Americii. Artista i-a luat locul lui Kim Kardashian

Rihanna, celebra cântăreață în vârstă de 34 de ani, a devenit cea mai tânără miliardară a Americii, reuşind să o detroneze pe Kim Kardashian.

Rihanna, cea mai tânără miliardară a Americii. Artista i-a luat locul lui Kim Kardashian
Sursa foto: Hepta.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Iul 2022   •   11:29

RiRi este cea mai tânără femeie care a devenit miliardară pe cont propriu, la doar 34 de ani. Averea acesteia se ridică la valoare de $1,4 miliarde, reuşind astfel să o detroneze pe Kim Kardashian, în vârstă de 41.

Cântăreaţa din Barbados este singura femei sub 40 de ani care a reuşit să ajungă în topul anual al celor mai înstărite femei din Statele Unite ale Americii, publicat de către Forbs.

În luna august a anului trecut, averea pop-starului a atins pragul de un miliard, atunci când aceasta a şi fost declarată cea mai bine plătită cântăreaţă din întreaga industrie muzicală.

Totodată, Rihanna se află pe cea de-a doua poziţie în clasamentul celor mai bine plătite femei din sfera de divertisment, imediat dupa Oprah Winfrey.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Rihanna, primul miliardar din Barbados

RiRi se poate mândri cu un portofoliu impresionant de proprietăţi. Unul dintre conacele pe care le deţine în Beverly Hills valorează, nici mai mult, nici mai puţin de 13,75 milioane de dolari.

Totodată, aceasta mai deţine şi un bloc pe care l-a achiziţionat cu 10 milioane de delocare, dar şi o spectaculoasă proprietate în Hollywood Hills.

Vedeţa mai deține, totodată, un apartament în Century Towers, precum și o proprietate în stațiunea One Sandy Lane din Barbados, ceea ce i-a adus înapoi 22 de milioane de dolari.

Potrivit Forbes, Rihanna, care a fost numită anterior cea mai bogată femeie muziciană din lume, este considerată a fi primul miliardar al Barbados.

RiRi este, în prezent, cel de-al 21-lea cel mai bogat miliardar din Statele Unite, alături de Oprah Winfrey (2,6 miliarde de dolari) și Kardashian (1,8 miliarde de dolari) înaintea ei. Cu toate acestea, Rihanna devine cea mai tânără de pe listă.

×
Subiecte în articol: rihanna Kim Kardashian
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close