Antena 3 CNN Show Showbiz Robert De Niro are de gând să devină rapper după ce s-a împrietenit cu 50 Cent

Robert De Niro are de gând să devină rapper după ce s-a împrietenit cu 50 Cent

Robert De Niro are de gând să devină rapper după ce s-a împrietenit cu 50 Cent
19 Noi 2009   •   11:33

Robert De Niro plănuieşte o nouă carieră ca gangsta' rapper, după ce s-a împrietenit cu starul hip-hop 50 Cent, relatează contactmusic.com. Actorul în vârstă de 66 de ani intenţionează să lucreze cu 50 Cent, ei devenind buni prieteni anul trecut în timpul filmărilor la pelicula ?Righteous Kill?, şi este de părere că o melodie înregistrată împreună ar fi o idee excelentă.

?Am avut câteva discuţii interesante. În privinţa viitoarelor colaborări pentru muzica rap, nu se ştie niciodată?, a spus De Niro. El a admis recent că nu s-a gândit niciodată ce ar fi făcut dacă nu era actor de succes.

?Nu am avut niciodată un plan B. Nu am ajuns niciodată la punctul în care aş fi avut nevoie de unul. Am făcut un lucru, apoi pe următorul. Am reuşit să mă menţin pe aceeaşi linie?, a declarat De Niro.

Visul câştigătorului premiului Oscar de a deveni rapper i-ar putea impresiona pe cei cinci copii ai săi, care, potrivit lui, nu au fost prea îndrăgostiţi de cariera sa ca actor. ?Copiii mei nu prea sunt impresionaţi de mine. Nu spun prea multe despre cariera mea. Câteodată mă caută pe Google, totuşi. Şi cine ştie ce spun prietenii lor despre mine??, a mai spus Robert De Niro.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Robert de Niro
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close